2008-4-27 02:47 PM RAIKE
PUZZLE

另一套今季要追的日劇。

**** 付費信息,已經隱藏 *****

申POST整左幾個GA啦 =,= 開完又唔想整 所以好快就LOCK左 XD

2008-4-27 02:54 PM ttsee
頭兩個塊面好白:em141:
2-1唔加字好啲 其他好好

2008-4-27 02:56 PM RAIKE
=,= 頭兩個 係白色的面具 唔係塊面白
THX

2008-4-27 03:02 PM TWING
puzzle正呀 .. 裕典都係唔戴眼鏡好d XD
icon 尾個排好正呀 ..
support

2008-4-27 05:19 PM Kathy..
有石原的一套喔!
可惜我電腦冇位DL黎睇/___\

ICON都很好
最鍾意第3行第2個~
SUPPP!

2008-4-27 05:32 PM lilyandlily
meifa is cool again
1 st two is so gang.....whit mask XD?

2008-4-27 06:27 PM 露莎x]`
too late to sun yur post=_="

icons ar all great
sup raikee=D

2008-4-27 10:44 PM iamBONNIE
好嚇人呀
2-1好過2-2
下面果行唔要字果好d

2008-4-27 11:11 PM WATERRR
icon色好好呀
最喜2-2同3-2,sup

2008-4-28 12:58 PM 牙盈''
[color=royalblue]我冇諗住睇呢套 ..  我覺得石原個角色太耐人尋味 XDD
嘩有瑛太細佬個張3人圖我見過好多次唔知點解 Orzzzz
R你有冇睇ROOKIES呀 .. 聽聞小出君演出還不錯 *V*
我淨係知紗季個套超無聊 .. 唉。

第1行全部feel唔錯,但第1個我睇唔清楚真係有D恐怖
第3行頭2個色好正 後者的分開睇比較好 ..  一齊睇我就覺得第4個最正

support 努力D整啦 XD [/color]

2008-4-28 08:41 PM 牙帽''
太多日劇. ...機平上好多我都未睇 . ..xd
係噤dl係噤dl. .但係唔睇 . .唔知等嘜=0=

我個人愛第2行頭2個多d. ..xd
第1行感覺很鬼呀. ..support-3-

頁: [1]
查看完整版本: PUZZLE