I-See 論壇 » 頭像評評站 » 完蛋了。

2008-5-2 07:36 PM Miyaki。
完蛋了。

[color=DarkOrchid]今天考英文 .. reading 做唔哂 ..
作文完全無頭緒 .. 隨時唔合格 "Orz[/color]

**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 Miyaki。 於 2008-5-2 10:20 PM 編輯 [/i]]

2008-5-2 07:41 PM bobbycute
我個年英文幾易(雖然自己考得唔好orz)
我估你lee年應該會比較難
+oil!

美化已經不錯
色可加強
''美化''版較好

sup小牙:)

2008-5-2 07:45 PM Miyaki。
今年 READING 佢竟然出返詩 =0-"
仲要問句野點解 .. 完全唔知點答 =______-"

即是中間的那個 ?

2008-5-2 07:49 PM TWING
:'(
me too . 做唔晒呀
我做左頭尾兩篇先 .
中間個篇做得好亂黎 .
作文 .. 我呆了15分鐘 ==''

美化幾好 .. 銳左好似好睇d ..
gif張張咁美化 .. 你太有心機了吧 XD

2008-5-2 07:50 PM 牙盈''
[quote]原帖由 [i]Miyaki。[/i] 於 2008-5-2 07:45 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
今年 READING 佢竟然出返詩 =0-"
仲要問句野點解 .. 完全唔知點答 =______-"

即是中間的那個 ? [/quote]

[color=DarkSlateGray]人地中文出詩佢又詩囉唔該
今年D卷真係好潮 XDDD
我對著首詩好似做緊英國文學卷咁
一打開我下左出黎囉∼
我仲差D冇做最後個3版 ..  淨番15分鐘先做 Orz

以咁既圖質,美化好好啦
不過陰影部分仲有少許黃
我覺得臉色紅番少少更好 XD
gif的話我覺得第2個 ..  即2人面對鏡頭那個較好

support ![/color]

2008-5-2 07:54 PM 露莎x]`
wow.seems hard lae..
bit worry now,@_@

meifa is ok ah,
can sharpen the dark areas
sup miyaki=D

2008-5-2 08:08 PM S-ECRET;3
meifa is nice ah
but a bit white
sup:)

2008-5-2 08:09 PM Miyaki。
[color=SandyBrown]閃 :
作文我 1 打開 .. 已經唔想作 XD
1 邊作 1 邊呆坐 .. 四圍望個陣見到 D 人作得好快 AA

因為 .. 無野做又唔想溫書 XD
而且我太蠢了 .. 想不到其他方法 XD![/color]

[color=Olive]盈 :
哈 .. 講得好 XD
第 1 次考英文要畫圖 AA
我都係得返 15 分鐘先做尾個 3 版 "Orz

一陣再執執佢 XD[/color]

[color=Purple]ROSA :
今年 D 卷俾人鬧到咁行 (特別係中文)
下年可能真係會難 D AA

THZ BABY SUP >V<[/color]

2008-5-2 08:22 PM Kathy..
今年中文出既詞語咁潮
英文又好似咁難咁…
下年到我果陣唔知會出D咩XDDD
就快334,冇會考都仲搞咁多花臣@_@

美化唔錯喔!!!
覺得銳左好D

MIYAKI 會考加油;] :em28:

2008-5-3 05:18 PM WATERRR
美化好好,銳左較好睇d,sup

2008-5-3 06:09 PM RAIKE
銳左好D 但顏色輪廓深返DD更好

頁: [1]