I-See 論壇 » 皮膚保養區 » 背部粒粒同暗倉印問題**急!!!!!!!!

2008-5-21 04:14 PM 六月
背部粒粒同暗倉印問題**急!!!!!!!!

[size=4][color=Red]如題..
背隻好多印t^t
同埋成日都會生暗倉.
有冇d咩搽左可以去印咖?!
最緊要係快!!唔該幫下我!!!!! [/color][/size]

2008-5-21 04:44 PM *aR糖*
去藥房買皮膚膏!!!
你話用黎搓暗倉,佢會配比你....

暗倉膏唔好亂搓,搓得唔好就唔好用!!!
好先繼續用!!!唔係會越生越多!!!!/.\"

印可以搓bb用黎搓既粉....
飲多d水吧!!!

過左18歲自然會冇架啦,所以唔洗咁擔心~~~
出倉倉的確令人頭痛!!!!=~~=
唔知幫唔幫到你啦??@@

2008-5-21 05:29 PM 六月
你意思係指搽爽生粉去印??

2008-5-21 05:59 PM *aR糖*
[quote]原帖由 [i]六月[/i] 於 2008-5-21 05:29 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你意思係指搽爽生粉去印?? [/quote]

係呀....有d人係可以嫁....@@"
唔好搓太多,搓少少,搓到佢"凹"皮(凹用音字)
佢自然就會好架啦,雖然會有少少衰左d!!!
同飲水多d....我都係咁...../.\"

2008-5-21 06:09 PM 六月
[quote]原帖由 [i]*aR糖*[/i] 於 2008-5-21 05:59 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

係呀....有d人係可以嫁....@@"
唔好搓太多,搓少少,搓到佢"凹"皮(凹用音字)
佢自然就會好架啦,雖然會有少少衰左d!!!
同飲水多d....我都係咁...../.\" [/quote]

其實我記得左除左爽生粉之外,
好似話有隻唔知xxx水搽左都可以去印咖.
我想知係咩水-333-

2008-5-21 06:16 PM *aR糖*
[quote]原帖由 [i]六月[/i] 於 2008-5-21 06:09 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

其實我記得左除左爽生粉之外,
好似話有隻唔知xxx水搽左都可以去印咖.
我想知係咩水-333- [/quote]

咁我就唔係好清楚呀!!!
依樣野就幫唔到你了!!!!/.\"

2008-5-23 12:08 AM 六月
[quote]原帖由 [i]*aR糖*[/i] 於 2008-5-21 06:16 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

咁我就唔係好清楚呀!!!
依樣野就幫唔到你了!!!!/.\" [/quote]

哈哈,唔緊要.
我都會試下爽生粉=)

2008-7-12 12:43 AM michelle303335
當然不要用爽生粉LA
因為爽生粉唔可以去暗瘡,只可去熱痱
最好是勤加洗澡加背部treatment
or
洗澡後
用化妝水加化妝棉輕拍背部

不妨try try

頁: [1]