2008-5-25 07:45 PM 小霞.
申VR區;3

申請新版的表格:
==========
會員名稱:小霞子:p
新版名稱:VR區;
申請原因:日本的次文化逐漸流入香港;
                      我希望籍住這個專區能讓會員認識到視覺系
                      認識到不同的音樂;不同國家的次文化
                      另外希望利用這個專區能為會員提供一個平台
                      互相交流有關對視覺系音樂;服飾的心得;

==========

2008-5-25 07:49 PM 威風琳琳:D
第1個支持/v\

2008-5-25 07:50 PM ★sumyu;D
ISEE不少人對V系有興趣.(舉手)
我支持 *3*

2008-5-25 07:55 PM LxiyxChan.
開這個也不錯阿;)
支持<3

2008-5-25 07:59 PM -★`癲小詠×°
支持aR=]
I SEE很多人對V系有興趣喔

2008-5-25 08:24 PM 彩鈴茗兒`
大力支持=]

2008-5-25 08:37 PM 岑sum;D
支持牙;
i-see甘多人中意v系.

2008-5-25 08:38 PM `鬼希大人xD
呵呵.我都支持.~
我都鐘意VISUAL ROCK 的.!

2008-5-25 08:45 PM -ARx妍;]`
支持呀
雖然我唔太喜歡
但的確好多人鐘意V系 ;

2008-5-25 09:39 PM Heyo.
視覺系萬歲:em46:
絕對支持@_@

2008-5-25 09:41 PM 七姑;]
完全絕對支持VR區:em32:

2008-5-25 10:10 PM L!U雨
咁不如開埋 Punk,,"
等班 顏飯 同 Mk look 有地方落腳啊麻!!~

2008-5-25 10:38 PM ~臀部靈魂~
我下年讀VA點可以唔支持:swQ559F:

2008-5-25 10:51 PM 小霞.
[quote]原帖由 [i]L!U雨[/i] 於 2008-5-25 10:10 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
咁不如開埋 Punk,,"
等班 顏飯 同 Mk look 有地方落腳啊麻!!~ [/quote]
可以開埋分區既; 到時成功申請 再開Lolita同punk

2008-5-25 11:08 PM L!U雨
[quote]原帖由 [i]小霞子:P[/i] 於 2008-5-25 10:51 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

可以開埋分區既; 到時成功申請 再開Lolita同punk [/quote]
開一個區..然後方哂落去..
但我唔會支持 Punk 做 V掃 子版..
因為正確黎講 V掃 係由 Punk 發展出黎!!~

請勿對號入座;:
{{老實講句..開黎都係被班[顏飯 偽飯 同 Mk look]玩..
唔係 The Gazette 就 Alice Nine,,A cafe..
The Nightmare 都可能有D人識,,
有D[[xXy到]]連 X-Japan Luna Sea L'Arc~en~Ciel 都唔知係咩..
淨係睇樣以為知隊Band名識得認隊員..就好吧Q閉..連歌都未聽過..
就話係 V掃 迷,,"唉..地球完了.."}}

希望你地開得成啦..*=]

2008-5-25 11:25 PM 鼠;
支持呀 ;]
我都幾鐘意

2008-5-25 11:32 PM 懿;P
其實J POP 也算是的吧-0-`
VR 可以算是包括在內的種類來;)
不過可能叫J ROCK好點甘lOr-_-`

2008-5-25 11:36 PM L!U雨
[quote]原帖由 [i]懿;P[/i] 於 2008-5-25 11:32 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
其實J POP 也算是的吧-0-`
VR 可以算是包括在內的種類來;)
不過可能叫J ROCK好點甘lOr-_-` [/quote]
呃,,唔好咁樣啦":sXj48DF:
J pop 跟本就係兩回事,,講出黎笑死人,,"
J Rock 可以包埋 jp Punk,,同埋真係好核突.."

2008-5-26 02:24 PM 阿kit
我支持我支持!!!
冇左視覺系我唔得咖喇!!!>口<

他們音樂實在太強了!!!>u<

[size=10]視覺系最強!!![/size]

2008-5-26 10:20 PM FISH(:
視覺系萬歲 :em48:
支持 :em30:

頁: [1] 2
查看完整版本: 申VR區;3