I-See 論壇 » 頭像評評站 » couch potato

2008-5-26 12:22 AM 蒙妮卡x]`
couch potato

再咁坐落去.. 我驚我變豪華臀 -口-

我發覺個mon怪怪地 ..
係mon上半部 d 野深色 d .. 下半部光 d -3-
所以其實有時我都唔係幾知自己整出黎 d 野係太光定太暗 -..-

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-5-26 12:44 AM ★YUNG`;D
去斑好正`
icon+hd 太簡了 美得太紅+黃

2008-5-26 03:33 AM TWING
第一、二去斑都很好 第一頭髮實色d仲好
hd/icon 頭細d好似好d ..
support ..

ps .
點解你簽名可以有咁舊既banner ga
見到自己好耐先整既BANNER .. 好可怕呀 XD

2008-5-26 11:46 AM AR琪
一同二都很好呀 色可以再實d
icon的美化黃左d :D

2008-5-26 11:48 AM 蒙妮卡x]`
[quote]原帖由 [i]TWING[/i] 於 2008-5-26 03:33 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
第一、二去斑都很好 第一頭髮實色d仲好
hd/icon 頭細d好似好d ..
support ..

ps .
點解你簽名可以有咁舊既banner ga
見到自己好耐先整既BANNER .. 好可怕呀 XD [/quote]
冇呀個隨機我擺晒我所有既 banner 入去架嘛 XD
所以幾舊都有呀哈哈哈 ..
係咪好正呢-﹏- ?!  好有紀念價值 XD

2008-5-26 12:28 PM 露莎x]`
top2 ge meifa is gd
hd meifa bit yellow
sup honey<3

2008-5-26 04:54 PM S-ECRET;3
去斑 is gd ah
but icon and hd meifa can better
sup:)

2008-5-26 11:37 PM lilyandlily
meifa is ok
too yellow
sup ar

頁: [1]
查看完整版本: couch potato