I-See 論壇 » 超自然綜合區 » 恐怖圖片 » 你仲敢唔敢自拍...

2008-5-31 07:16 PM kay1111
你仲敢唔敢自拍...

你仲敢唔敢自拍...

據說這個女孩子的男朋友在外地,她就自拍了這張照片發給他,她男朋友看了以後呆了兩個多小時,告訴女孩子一件照片上的事,女孩子當時就嚇哭了,家裡人怎麼勸都勸不住。
大家來看看,看出這張圖片有什麼不對勁
拍攝給他的自拍相~[自己對著鏡子所拍]

很多網友都說看不出什麼問題~~

而且我也請教過相關的攝影愛好者~

問其相片究竟是否是人造的恐怖相片

但專業人事的答案是:

"這相片絕對真實沒有做過任何處理"

回復我的話題的話可以見到適當暴光後照片

的真面目~相片絕對沒有做過任何處理~

不相信可以自己下載用圖片軟件暴光~

以下就是這張相片

我再和大家說一次吧.
方法1. 晚上看圖片的時候將燈關了確保只有顯示器亮著,在看看右上角黑黑的地方,一目了然.(做好心裡準備)
方法2. 將圖片保存然後放大看右上角~黑的地方

補充啦:睇唔到,試下較番光d就睇到...
恐怖....

你地仲敢唔敢對住塊鏡自拍牙...?  

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2008-5-31 09:06 PM 嘿嘿嘿嘿.
痴線-_-yes!!都講過好明顯系佢d屋企人經過喇

2008-5-31 09:47 PM 彤兒`
我覺得系加上去囉=3=`
用ps加我都得啦xd

2008-6-15 01:10 AM __南..粒:]
睇過喇/.\,,
都吾似真既

2008-6-15 01:32 AM Suki..@
:sqK89Ly:  阿媽!!!
我好驚ㄚ..E+..:s5y35XC:

我以後仲敢:sel43MB:嗎??

2008-6-15 01:44 AM Suki..@
[quote]原帖由 [i]kay1111[/i] 於 2008-5-31 07:16 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你仲敢唔敢自拍...

......

回復我的話題的話可以見到適當暴光後照片

的真面目~相片絕對沒有做過任何處理~

......

[/quote]

回覆佐啦,,同之前刀無乜點變..

2008-6-27 09:08 PM ANNIE儀
唔似係真._."佢屋企人經過,影到個影唔出奇

2009-7-11 06:48 PM 264613
唔似係真._.

2010-2-3 10:12 PM 寶貝x欣欣豬;)
其實係你嘅真覺啫..   唸下無理由張張自拍 都比你見到果D野加-3
    你覺得有果D野旣存在. 咪睇到囉
  你覺得無旣. 咪睇唔到囉 ]

2010-2-3 10:44 PM hh395429
死圖...唔怕...:s2L904l:

2010-2-16 04:46 PM 柔情似水~
睇唔到呀!!!!好想睇=v=

2010-2-16 06:42 PM kITbb
n世前已證實系假野
on_

2010-5-19 09:16 PM 鳩★龍↖
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2010-5-19 09:24 PM iAml0kl0k
嘻~死左圖都唔恐怖既xD"

2010-5-19 09:31 PM krystal;
都死佐圖啦,仲點睇=.=1D都唔恐怖-.-

2010-5-19 11:08 PM ★`SIURAIN;]
死圖w0

2010-5-19 11:47 PM `糖紙X]`
哈  我只係見到死圖

我想睇  整整佢OK?

2010-6-28 04:51 PM lkcbry
咩事啊???????:srP81DY: :srP81DY: :sTp76KA:

2011-1-5 07:02 PM kuen199793
thx!!

2011-1-5 07:23 PM jfm0072002
樓主...死LINE播...

頁: [1] 2
查看完整版本: 你仲敢唔敢自拍...