I-See 論壇 » 心理測驗區 » 轉-* 睇下你有幾屎忽<3"

2008-6-27 05:27 PM 我`
轉-* 睇下你有幾屎忽<3"

誠實回答-口-`

#1試過隨街亂拋垃圾>yes>2
          >no>6

#2會抄別人功課,甚至叫別人幫自己做功課>yes>3
                    >no>7

#3憤怒時會說粗話罵人,甚至不憤怒也會>yes>4
                   >no>8

#4認為排隊打尖沒什麼大不了,反正很多人也是這樣>yes>5
                        >no>9

#5借了朋友錢通常要人家催才記得還,甚至不還>yes>a
                      >no>b

#6和朋友出街多數是別人等你>yes>7
              >no>10

#7見朋友手拿很重的東西,你會主動幫忙>yes>11
                   >no>8

#8去快餐店會拿很多紙巾或醬料,但多數用不完>yes>9
                      >no>12

#9曾在公物寫上”xxx到此一遊”或其他字句>yes>b
                     >no>c

#10有點看不起比自己笨/醜的人>yes>9
                >no>11

#11常拿別人開玩笑,認為無傷大雅>yes>12
                 >no>d

#12試過在車上讓座>yes>d
          >no>c

#a  屎忽程度:90%以上.
  恭喜!你呢個人絕對可以用屎忽精黎形容!
  又冇公德心,對朋友又差,又經常得罪人,又冇責任感‥
  建議你檢討下自己,搞到神憎鬼厭,無謂啦。

#b  屎忽程度:65%
  唔,你都幾屎忽喎,有時做野都唔係咁理人感受!
  不過仲有得救的!趁你d朋友仲未比你激走,好好改善下吧。

#c  屎忽程度:40%
  你個人唔算好屎忽,都幾正常!
  如果你想令自己更受歡迎,記住笑多d同埋多d幫人啦。

#d  屎忽程度:20%以下.
  哇,你壹d都唔屎忽喎,仲好好人,真係難得。
  不過唔好驕傲喎,要keep住呀。

[[i] 本帖最後由 我` 於 2008-6-27 05:28 PM 編輯 [/i]]

2008-6-27 06:49 PM ANNIE儀

- _ - " 我差唔多全部都yes喎

2008-7-8 11:40 AM ILoveMe0v0

其實你講o既屎忽姐點@_@??

2008-8-8 11:58 PM 笨S!u敏

有D吾系幾明......

2008-8-10 05:59 PM _Pink
d  屎忽程度:20%以下.

我唔係好明

2008-8-16 03:10 PM 艾穎兒`
屎忽程度:20%以下.

好彩姐'`/....
無咩fu-﹏-'

2008-9-10 10:00 PM 傻瓜。月]

2008-9-12 12:34 AM 金惠恩
屎忽程度:65%

好都幾屎忽wo...真係要改下..

2008-9-13 06:24 PM 巴黎之冬

好多人都係咁嫁啦><

2008-9-13 06:39 PM Gloria瓊

係咩我好多朋友--
5會激走--

2008-9-14 03:53 PM LaM=]

=   =

2008-9-14 05:35 PM hkc
WA俾你一個字!準!

2008-9-17 12:22 AM Elf.

好多人都係咁   (:
要改要改

2008-10-26 10:13 AM alice0503

其實屎忽o既意義係咩?
賤格?
好彩我都算正常

頁: [1]
查看完整版本: 轉-* 睇下你有幾屎忽<3"