I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 你媽媽的女兒....想點呀?!

2008-6-30 05:29 PM 杯子
你媽媽的女兒....想點呀?!

[color=purple][size=4]以下段落中的"你"為本校某位老師

兩個月前,,
你叫我地準備做報告,,當然冇問題啦~~

一個月22日前,,
你話冇時間俾我地做報告,,要等三日後的小息,,
當然可以啦~~

一個月19日前,,
我地去教員室找你,,你唔知去左邊,,毫無交"戴",,
要我地考完試後再找你,,
fine...

一個禮拜前,,
我地打算去找你,,你又話延期到6月30日(今日)先做,,
我再忍你....

今日,,
我地終於可以做report,,
我將會係第一個講野。
你一入課室,,
就鬧︰明知我要尼就開定d野(電腦)先嘛!!你地有冇搞錯呀?!
a君一早同你講左話個file在你果度,,所以要等你架啦!!!!!!!!!!!
你開錯左個file,,
a君好心提你,,話你知你開錯file
你又鬧︰唉呀!!!你明知我開錯就提我啦嘛!!!見住我開錯你又唔出聲!!!
a君同你講佢明明見住你開啱file先離坐架!!!!
擺明係你大矇啦!!!!

我終於可以講野啦....
講第一次,,你斬斷我哥柄
講第二次,,我講哂啦,,你先尼話"唔好意思,,我冇聽到,,麻煩你再講多次"
講第三次,,你又話我講得太多野,,又斬斷我哥柄!!!

[/size][size=6][color=red][u]大佬呀!!!!!!!!!!!!!
你想點呀?!!![/u][/color][/size][/color]

2008-6-30 07:27 PM
咁不負責任既個老師- -做佢學生都幾慘啵

2008-7-1 12:13 PM 彤兒`
世估吾到依家仲有d咁既老師-3-
仲以為做戲先有-[]- ' '
你都吾好理佢咁多啦~
棧自己吾開心

2008-7-21 12:38 AM `叛逆♀魔天使°
我真係未見過呢d所謂既"老師"= =

2008-7-21 12:42 AM iamKibby`;)
[u][color=Red]個老師 掂晒拉! [/color][/u]:em32:

頁: [1]