I-See 論壇 » 論壇公告區 » [調查] I-See Forum T-Shirt!! 2008.7.15 20:45 PM

2008-7-8 01:56 PM
[調查] I-See Forum T-Shirt!! 2008.7.15 20:45 PM

若本論壇製作" 壇恤 "
各位會員會否購買?

[color=#ff0000][b][size=5]最新更新, 若設計者設計圖被採用, 會免費得到該壇恤數件, 數量正在商討[/size][/b][/color]

[b][size=5][color=#ec0000]本帖亦已正式開始招募 " 壇恤 " 設計樣本
有意者可pm 設計圖link 予本人, 另作加分獎勵予設計者[/color][/size][/b]

[b][size=4]設計特色分以下各項(會因各會員意見提出更改)[/size][/b]

[b][size=3]-> 清楚列明 " I-See Forum " 及 本壇網址 ( 請切換完整版來瀏覽圖片和連結)
-> 不得含任何色情及粗言穢語字眼及圖案
-> 恤請盡量以黑, 白, 紅為主, 當然, 其他顏色亦可pm本人, 本人會向相關管理層商討[/size][/b]

[b][size=4][color=#ff0024]本帖推介

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

請選擇" 女裝收身圓領 Tee " 及 " 男裝圓領Tee " 進行閣下設計壇恤的樣本

純粹推介, 可以隨各位喜歡.[/color][/size][/b]

[b][size=3][color=#5100ff]最後, 本壇提出製造壇恤之用意, 首要是為了增加人流,
其次方便日後論壇作官方活動時顯出本壇團結的象徵[/color][/size][/b]

[b][size=5][color=#ec0000]有任何 問題 或 意見 亦可 pm本人,
在此貼回覆恕不受理, 多謝各位合作.[/color][/size][/b]

2008-7-8 01:59 PM 19.
幾多錢先...如果$10-30左右就ok
$30以上未必買

2008-7-8 02:21 PM W.
如果可以P0ST黎NY的我會BUY.. - 0 -

2008-7-8 02:30 PM -男人.
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2008-7-8 03:21 PM 妹老婆.3.
着黎做mug野ah??
保暖ah??

2008-7-8 05:17 PM Sorry.
當然會@!! la

2008-7-8 05:54 PM vs17
無所謂啦,,反正人地著唔著
都唔會知嫁啦,,,

2008-7-8 08:50 PM 微笑starstar
有冇件衫張圖??

2008-7-8 09:16 PM 海`
會睇左個款同埋價錢先決定囉

2008-7-8 10:18 PM 嘿嘿嘿嘿.
個圖案會系點?
著出街驚比人笑-,-

2008-7-8 11:18 PM KC;!
depends on the design. : )

2008-7-9 07:13 PM `菁(;!
會買 ;>
旦-0-
最好件t個款好小小ah-______-'|

2008-7-9 09:50 PM KC;!
我比較喜歡有其他顏色邊既款@@

[[i] 本帖最後由 KC_ 於 2008-7-9 10:43 PM 編輯 [/i]]

2008-7-11 12:07 AM 閃卡叔叔
有冇款睇?*v*
(廢話)
其實都係睇款*v*
我會試畫[掛]

2008-7-11 10:55 AM shan;}
件 t 係點樣嫁 0.o?
要黎有咩用 0.o?

2008-7-13 01:36 AM la柑
話時話~我都0係MALLID果邊玩左一排~但都未整過壇恤~:em35:

雖然最近我其中有件恤成日上MALLID首頁:em35:

價錢一定唔平嫁LA....我得閒無所事事~設計番件LA~:em35:

2008-7-14 10:20 PM 199946609
MALLID印D野質素唔太好個啵∼因為我有玩MALLID

2008-7-19 02:57 PM Hydro;)
間野好貴...
有無考慮過DOS , Buddy ?

2008-7-21 12:52 PM 腦味噌
polo好D- -

2008-7-24 05:55 PM Heyo.
polo好睇d:em16:

頁: [1]