I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 5好入九龍塘中學呀!!!

2008-7-8 11:28 PM ~Sora~
5好入九龍塘中學呀!!!

九記超賤lo![size=6][color=#ff0024]升5到中4果d5去得畢業禮wo![/color][/size]

蝦腸校長!!!一5係你學生就5鬼理你,正齋腸!

九龍塘中學正垃圾!!!鬼5望你早d收x!

[b][size=5][color=#ff0000]九龍塘中學10大罪行:[/color][/size][/b]

[color=#ff0000]1.升5到中4果d5去得畢業禮

2.每班班房o既3部冷氣只有2部work o既,有時只會得1部(每年每人收成三舊水冷氣費的說...)

3.廁所又熱又多蚊

4.校務處d人=茶餐廳伙記

5.校網話收120個中4,其實只係收114個

6.針對得極度嚴重(人地走留堂缺點,我個fd走留堂大過)

7.好多老師濫用職權(自己心情5好會記人野)

8.經常水浸都5整下d渠

9.高form總係優待d

10.課室d風扇,門,電視大部分都係壞o既但係冇人整[/color]
要入九記?[size=5]請3思!!![/size]

[[i] 本帖最後由 ~Sora~ 於 2008-7-13 01:29 AM 編輯 [/i]]

2008-7-9 10:39 PM ML;
還好何東冇哩d野-_-`
樓主冷靜;>

2008-7-12 08:36 PM *Siu倩*
我家姐之前都係e間中學=vvv=
不過都係因為e啲原因轉左校=vv="

2008-7-12 09:04 PM jwujwu
應先心平氣和地檢討自己,
再批評(:

2008-7-13 01:31 PM ~Sora~
回復 #4 胡婆婆;D 的帖子

我自己咪就係讀書5好lo!有罪ga?

2008-7-13 08:03 PM 小城
九龍塘中學10大罪行:

1.升5到中4果d5去得畢業禮
嘩- -......唔係呀,咁當你係咩?
2.每班班房o既3部冷氣只有2部work o既,有時只會得1部(每年每人收成三舊水冷氣費的說...)
我地學校得2部,仲要係一部work。
3.廁所又熱又多蚊
MY SCHOOL男廁是臭的,夏天味道更正。
4.校務處d人=茶餐廳伙記
校務處...D人好似好busy
5.校網話收120個中4,其實只係收114個
....我地是自然的。
6.針對得極度嚴重(人地走留堂缺點,我個fd走留堂大過)
我地早退唔洗寫學手個本野,打個電話is ok。
7.好多老師濫用職權(自己心情5好會記人野)
= =我地玩針對。
8.經常水浸都5整下d渠
.....你學校好野。
9.高form總係優待d
.....佢地有比錢
10.課室d風扇,門,電視大部分都係壞o既但係冇人整
我地冇Tv 如果壞就兩三日整返好  。

綜合來說,你學校....真是太過"勁"了

頁: [1]
查看完整版本: 5好入九龍塘中學呀!!!