I-See 論壇 » 學校區 » 大埔官立中學 » [重要情報] 官中又要換校長

2008-7-9 10:45 PM ☆依魯加☆
[重要情報] 官中又要換校長

何式音  :sWU70Mx: 要走了:sT445SN:

之後要換番    之前果個        廖副校長   轉做校長  

90%真實 徒神秘人口中得知

2008-7-9 11:32 PM pig`
咪kai啦;賢仔"

知左n年-_-`

2008-7-10 12:05 AM `傑
轉番之前果個校長  定  副校長   轉做校長? = =

2008-7-10 01:52 PM ★嘉〒俊☆
走左之後完全吾知邊個打邊個`-__-v

2008-7-10 05:16 PM ☆依魯加☆
[quote]原帖由 [i]pig`[/i] 於 2008-7-9 11:32 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
咪kai啦;賢仔"

知左n年-_-` [/quote]

你知唔代表全部人知LO @@" ~  :saf79mA:

你都知N年LA~  :seb26dh:

咁N年之後D野會點呀~_~  順便講下LA你咁神~:ssl568V:

2008-7-10 05:24 PM 臭豐_
嘩又轉校長 我新仔一年轉2個 我地學校真神
D人頂唔順走晒?官中學生萬歲!

2008-7-10 10:18 PM Waik
唔好搞d咩on8政策就得la
我唔想有咁多早會

2008-7-11 01:53 PM pig`
[quote]原帖由 [i]☆依魯加☆[/i] 於 2008-7-10 05:16 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

你知唔代表全部人知LO @@" ~  :saf79mA:

你都知N年LA~  :seb26dh:

咁N年之後D野會點呀~_~  順便講下LA你咁神~:ssl568V: [/quote]賢仔你有冇讀過maths嫁^^'你知唔知n可以代表咩呀;

2008-7-17 01:36 PM 怒WAI怒
[quote]原帖由 [i]☆依魯加☆[/i] 於 2008-7-9 10:45 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
何式音  :sWU70Mx: 要走了:sT445SN:

之後要換番    之前果個        廖副校長   轉做校長  

90%真實 徒神秘人口中得知 [/quote]

校長都講左啦

2008-7-23 02:14 AM 臭豐_
講左都好耐下= =

頁: [1]