I-See 論壇 » 頭像評評站 » Last post...

2008-7-11 07:04 PM bobbycute
Last post...

如無意外
這應該是我今年在評區最後一個post
無辦法
只因成績太差
3科AL全部below mean
(econ仲要唔合格-.-)
唯有delete ps(雖然我知道我用電腦做其他野都可以花勁多時間-.-)

奉勸大家一句
[color=Red][size=4]AL無論如何都唔好選修ECON[/size][/color]
因為econ一科足以玩殘你-.-
我當初就因為不聽老人言而走入不歸路orz

我好激動哈哈XD

thz ping:D
**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 bobbycute 於 2008-7-11 07:05 PM 編輯 [/i]]

2008-7-11 07:12 PM 露莎x]`
reli last?T^T anyway add oil and sup sis=D

gif icon is nice ,,black frame can remove
icon set ds is nice
ban ver 1 is better,,but too much tts on it
yossi bit yellow...feel is nice ah
sup sis=D

2008-7-11 07:22 PM miko.
我諗住揀e科`
死我揀咩科好:em35:

icon好好`
lf果個冇黑框好好多`
ban底好似太花

sup bobo

2008-7-11 07:32 PM ttsee
嘩我愛你 我完全唔醒起我可以delete左PS 一了百了

頭四個
design麻麻地 個人唔鍾意黑框同texture

下面既
1很好 2齋要面果個或者底果個好啲
3 4啲線唔match 5幾好
6橙字如果係design一部分就唔要好啲

banner
i hate textures =,=
亂左啲 啲點點波波唔太match 字可更好

共勉之

2008-7-11 07:46 PM TWING
好狠呀 .. 竟然del ps ..

icon 有少少朦 . 不過cap圖cap 都美得好好了 ..
多謝你交功課 XD

第2 set 2-3 冇字好d .. 1-2好好 .. 點解唔整裕典ga T3T
ban bg 不錯 . 我覺得可以cut 好d ..

2008-7-11 07:53 PM Kathy..
本身有諗過如果讀到去F.6修ECON傢…
BO你講到好恐怖XDDD
要加油呀!!!!

ICON整得唔錯~
BAN1好D…吉吉左手同身之間有D藍色..

SUP!

2008-7-11 08:26 PM RAIKE
真係好狠 -,-
俾我揀我都會揀ECON 因為我唔會有心機讀中史 -,-

GIF個4個 .. 好似個TT唔多MH ( 個橫BAR)

ICON
1,2都好好 3D線唔多MH
4個BH唔多MH 5幾好 6係橙色字唔多MH咁

BAN 1好D
BG既點點冇左好D
其他都OK

2008-7-11 09:09 PM S-ECRET;3
I think I can't des ps,,I will so miss it ah tvt
bo,,I will miss u and wait u >3<
all color are nice..icons ds are ok ah
ban..I like ah,,but cut can better
thz for your cut teaching ah:)
add oil for your study also,,you must try your best ah
finally bo,dun forget me ah tvt love u *v*

2008-7-11 09:34 PM AR琪
PS 我之前都CE果時都DELELE左之後再DL 返
講返選科 我成功上到預科真係唔多高 唉∼
但真係上到 都冇機會讀ECON 我F.5就冇讀 F.4果時真係差到丫
真係對中史有興趣D

ICON SET1 個黑框真係唔係咁襯
第2SET好睇
BANNER1 好睇D 冇左D光TT比較好 :D

2008-7-11 11:31 PM 蒙妮卡x]`
我仲諗住揀 econ 添 -0-
last po 了,唔捨得呢 :(
LF icon 唔要黑框好 d
之後果 set, 第 2 行第 3 個怪怪地, 其他好好
ban 第 2 個好 d , 字麻麻地, 其他幾好 :D
不過我都係中意你之前個新風多 d XD

sup

2008-7-12 12:29 AM bobbycute
大家唔使太傷感
因為我仲會返黎吹水的:em03:

>>apple:
我都係今日比miss提提先識做XD

>>kathy,monica:
如果你CE econ囉到B以上
你修都無問題ge
不過勸你睇睇f.6書先
或者如果你接受到
''尖沙嘴地租貴唔係因為尖沙嘴可以賣貴野 (social pt of view/common sense)
而係因為尖沙嘴可以賣貴野所以地租貴''(economic pt of view)

大家有空去吹水區搵我啦:)

[[i] 本帖最後由 bobbycute 於 2008-7-12 12:31 AM 編輯 [/i]]

2008-7-12 01:18 AM iamBONNIE
我仲諗住揀econ wo= =雖然而家已經唔識
中史say byebye啦我讀極都係咁讀到超級frustrated
我del完ps要重新裝過激麻煩所以唔想del= =

我覺得gificon幾好
icon 1-3 d線色唔太mh
2-1 圈圈唔mh
2-3 橙字轉下色會好d
ban都幾靚 係覺得有dd花
但都唔錯
sup啊i miss you

2008-7-12 11:48 AM 糖打令:D
我del過ps n次之後又dl返n次
雖然d咩大野仲未到我 但我都控制唔到唉
last post要好好評左佢:)

icon有d矇咁啦 ..應該係圖質問題
set都好好 ds好好
好鍾意第一行第二個
banner 個人細左d 隻手好紅=口=
字都唔係咁match d點點亂左小小
support! :D

2008-7-12 04:37 PM KABO`
ban很有水準的說,,
但字唔襯,,
人cut得有d怪,,

我覺得icon set 1唔錯,ds好好

2008-7-12 04:42 PM wsyan.
加油努力呀 bo!:)

個gif ok呀
個4粒icon就濛左小小
第2set icon design幾正
最尾個ban都唔錯!

頁: [1]
查看完整版本: Last post...