I-See 論壇 » 你賣我買* » 520煙仔

2008-7-14 01:35 PM 傻瑩=]]
520煙仔

520煙 好令架!又平窩
$30一包,$50二包,$80三包...
所有面交..錢面文比...不過吾可以吾去..交錢...
有橙味....

最好留個電話...寫系張訂單...要幾包

考慮清楚先好填表.
吾好見到第2度平.
或者其他野而棄單.
不接受任何棄單理由.
-----------------im訂單-----------------
i_see名;
稱呼;
要咩味;
要幾多包;
系邊;{面交}
msn;
電話:

t0tal{我計};

[不會棄單]
-----------------im訂單-----------------

最好屯門西鐵,兆康西鐵.......

其他地方近加$5..

最好西鐵站...
橙味個樣.....

[[i] 本帖最後由 傻瑩=]] 於 2008-7-22 01:47 PM 編輯 [/i]]

2008-7-14 01:39 PM jwujwu
有咩味?

2008-7-14 05:37 PM 傻瑩=]]
有橙味..土多啤梨冇貨...

2008-7-15 10:54 AM 傻瑩=]]
推推....

2008-7-20 12:11 AM 膠LinG
可吾可以1手交1貨...同埋輕鐵站得吾得..因為我係屯門

2008-7-20 02:22 PM 刁蠻小p
荃灣西鐵得唔得???

2008-7-22 01:39 PM 傻瑩=]]
[quote]原帖由 [i]膠LinG[/i] 於 2008-7-20 12:11 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
可吾可以1手交1貨...同埋輕鐵站得吾得..因為我係屯門 [/quote]
我都系住屯門...可以...你想要幾多...系邊個輕鐵站????

2008-7-22 01:41 PM 傻瑩=]]
[quote]原帖由 [i]刁蠻小p[/i] 於 2008-7-20 02:22 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
荃灣西鐵得唔得??? [/quote]
得....

2008-7-24 11:06 AM 傻瑩=]]
推推.....]

2008-7-24 09:23 PM 死臭系`MEI}
i_see名; 死臭系`MEI}
稱呼;MEI MEI
要咩味;想腰士多啤梨..旦橙味刀冇所謂`
要幾多包;1包
系邊;{面交}青衣城M記..
msn;[email]hihimamie@hotmail.com[/email]
電話:等尒加左我mSn先比

t0tal{我計};

[不會棄單]

2008-7-24 10:53 PM 膠LinG
[quote]原帖由 [i]傻瑩=]][/i] 於 2008-7-22 01:39 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我都系住屯門...可以...你想要幾多...系邊個輕鐵站???? [/quote]
你係屯門邊樹??幾時先有貸...

2008-7-26 11:30 AM 傻瑩=]]
[quote]原帖由 [i]膠LinG[/i] 於 2008-7-24 10:53 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

你係屯門邊樹??幾時先有貸... [/quo
  而家都系得橙味....我幾時都得...
(系星期一到五先得)你要幾多..
系邊到..

2008-7-26 11:33 AM 傻瑩=]]
[quote]原帖由 [i]死臭系`MEI}[/i] 於 2008-7-24 09:23 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
i_see名; 死臭系`MEI}
稱呼;MEI MEI
要咩味;想腰士多啤梨..旦橙味刀冇所謂`
要幾多包;1包
系邊;{面交}青衣城M記..
msn;[email]hihimamie@hotmail.com[/email]
電話:等尒加左我 ... [/quote]
o....西鐵站最好.....
  其他地方吾去....
sor..

2008-7-30 11:29 AM 傻瑩=]]
[quote]原帖由 [i]膠LinG[/i] 於 2008-7-24 10:53 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

你係屯門邊樹??幾時先有貸... [/quote]
O.....橙味幾時都有....
   你想系邊度牙????..我住新墟....

2008-7-30 12:47 PM ar豪
有冇濃煙嫁???

2008-7-30 07:32 PM 傻瑩=]]
[quote]原帖由 [i]ar豪[/i] 於 2008-7-30 12:47 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
有冇濃煙嫁??? [/quote]
SOR.....冇牙...

2008-7-30 08:42 PM 小理我
係唔係淨係得一隻味?我記得之前好似有薄荷:s9s83OI:
淨係去西鐵站:s9s83OI: -.-唔係話加5蚊可以去第二到咩?

[[i] 本帖最後由 小理我 於 2008-7-30 08:51 PM 編輯 [/i]]

2008-7-31 10:25 AM 傻瑩=]]
加5蚊系去天水圍之後ge西鐵站.......

2008-8-17 04:39 PM mimi0944
i_see名; mimi0944
稱呼; 怪獸
要咩味; 朱古力有冇嫁`我想知埋有咩味先`再決定`
要幾多包;  1`
系邊;{面交}  黃大仙地鐵站`
msn;  [email]love_mimi0944@hotmail.com[/email]
電話:  加左先喇`

t0tal{我計};

[不會棄單]

[[i] 本帖最後由 mimi0944 於 2008-8-17 08:12 PM 編輯 [/i]]

2008-8-19 08:51 PM aRmo0n=]
i_see名;◇◆傻◆◇yuE
稱呼;月
要咩味;士多啤梨+橙味
要幾多包;各一包
系邊;{面交}msn傾.."
msn;[email]yueyuemoon520@hotmail.com[/email]
電話:msn講

t0tal{我計};$50

[不會棄單]

頁: [1]
查看完整版本: 520煙仔