I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 你真系好煩/口\

2008-7-17 07:07 PM ellen_xd
你真系好煩/口\

我屋企工人>>T
佢仲煩過我呀媽- -||
黎左冇一個月"
就好似同我好熟咁`

有一次我系房打緊機`手機放左系廳`有人打比我
佢走入黎同我講我有電話`
0k咁我出去聽`講完之後佢問我::邊個打黎呀?
我真系0晒咀`咁都要問?!
我呀媽都未問`仲有`話你聽你都吾識架啦\3/

有一次我玩電腦系到睇人Xanga`
咁岩睇到我一個男同學XG`
佢走過黎問我系咪男朋友-口-"
佢都吾系第一次睇住我用電腦架喇`
我最憎人系我用電腦果陣睇住晒`搞到我咩私隱都冇!
就算佢吾識中文`但系我都系咁話架喇!

本身佢一黎我睇到佢個樣都覺得0k nice既`冇乜野
點知佢真系好煩- -|||
而家佢同我講野我都系1句起2句止`

2008-7-17 11:19 PM LOVELEE1314
`莪 刀 好 憎 人 地 睇 住 莪 用 電 腦 -_-

2008-7-17 11:21 PM 毛mo:}
[color=Black][b]有時牙真系裸照都比佢睇埋 -_-
而排興8牙, 算啦 :][/b][/color]

2008-7-17 11:55 PM JeSsIcA`
[color=Blue]我都好憎人係我玩緊電腦個陣望住.]]
我會覺得佢地好唔專重我..]]
仲有我都會覺得無私隱...]][/color]

2008-7-18 11:43 AM jwujwu
無需為工人姐姐而令自己不快吧:)

樂觀點!

2008-7-18 01:28 PM KeiaKo
有人睇住,我就咩都唔郁住,等佢走左先CONTINUE,我都唔中意有人睇住,不過真係O哂,我都,一有男仔就話男朋友

2008-7-18 01:51 PM 嘿嘿嘿嘿.
其實我d同學都會問邊個打黎= =
不過係1有男仔打黎就話系我男朋友x_x

2008-7-18 02:31 PM ellen_xd
[quote]原帖由 [i]KeiaKo[/i] 於 2008-7-18 01:28 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
有人睇住,我就咩都唔郁住,等佢走左先CONTINUE,我都唔中意有人睇住,不過真係O哂,我都,一有男仔就話男朋友 [/quote]
我同你一樣xd

2008-7-19 04:51 PM
有時用緊電腦比人睇住真係會有d討厭的,樓主嘗試同個工人/家人講下呢個問題

2008-7-19 05:36 PM ellen_xd
[quote]原帖由 [i]♂SIU諺]]〃[/i] 於 2008-7-19 04:51 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
有時用緊電腦比人睇住真係會有d討厭的,樓主嘗試同個工人/家人講下呢個問題 [/quote]
= =冇用架- -||因為佢地都系咁做=口=

2008-7-19 05:47 PM bAbiii=[]sHaN_+
我 都 吾 鍾 意 比 人 睇 實 哂
都 冇 哂 私 隱
甘 玩 電 腦 可 以 玩 到 d 咩 ?!
丫 , 系 吾 系 你 個 工 人 牙 ?!

2008-7-21 05:23 PM ellen_xd
[quote]原帖由 [i]bAbiii=[]sHaN_+[/i] 於 2008-7-19 05:47 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我 都 吾 鍾 意 比 人 睇 實 哂
都 冇 哂 私 隱
甘 玩 電 腦 可 以 玩 到 d 咩 ?!
丫 , 系 吾 系 你 個 工 人 牙 ?! [/quote]
系呀-3-|||

2008-7-21 07:07 PM ching6096
我都好憎被人咁睇住晒,攪到冇晒私隱,好似好唔尊重我咁
你有冇同你個工人傾過呢個問題??

2008-7-21 08:07 PM
[quote]原帖由 [i]ching6096[/i] 於 2008-7-21 07:07 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你有冇同你個工人傾過呢個問題?? [/quote]
所以通常重要野我都會等屋企冇哂人先睇,有時比人見到上異性xanga/blog又會比人問長問短...真係幾煩下

2008-7-21 08:11 PM ellen_xd
[quote]原帖由 [i]ching6096[/i] 於 2008-7-21 07:07 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你有冇同你個工人傾過呢個問題?? [/quote]
冇呀- -||同佢講野要一個一個字慢慢講-___=
吾講好過

2008-7-21 08:19 PM ching6096
回復 #14 ♂SIU諺]]〃 的帖子

上親人地d blog我都會被人望著晒-__-我都會被我屋企人問長問短
如果咁啱被佢見到有句粗我仲煩死,實話我識埋d唔知咩人/_\

2008-7-21 08:21 PM ching6096
回復 #12 ellen_xd 的帖子

咁你真係慘,有排被佢煩死~.~

頁: [1]
查看完整版本: 你真系好煩/口\