I-See 論壇 » 論壇公告區 » [公告] 澄清事件

2008-7-26 01:02 AM 小熱血
[公告] 澄清事件

[size=3]鑒於近日收到會員回報,有搞事者註冊近似管理員字眼
然後在本站使用短訊系統(pm)發放流言,現本站作出以下澄清

[size=4][color=blue]澄清:本站沒有打算關閉[/color][/size]

[box=#CCFFCC]為了防止再有搞事者利用短訊系統發放流言
本站已新增防偽短訊功能
- [color=Blue][b]所有由本站發放的短消息[/b][/color] ,標題會以粗體紅色的[color=Red][b][I-See 論壇][/b][/color] 作開頭
- [color=Black]只有系統才可以將標題設置顏色[/color]
如下圖
[attach]340087[/attach][/box]

不便之處
敬請原諒

2008年7月26日
小熱血上[/size]

2008-7-26 01:04 AM
明白,了解^_^:sFQ90Oy:

2008-7-26 01:06 AM 小熱血
[quote]原帖由 [i]♂SIU諺]]〃[/i] 於 2008-7-26 01:04 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
明白,了解^_^:sFQ90Oy: [/quote]
^^有咩唔明可以再問我^^:sWh98W1:

2008-7-26 01:15 AM
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2008-7-26 01:06 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

^^有咩唔明可以再問我^^:sWh98W1: [/quote]
其實冒認管理員呢個行為真係好naive- -跟本冇用,而且真係一個好無聊既行為

2008-7-26 01:19 AM 小熱血
[quote]原帖由 [i]♂SIU諺]]〃[/i] 於 2008-7-26 01:15 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

其實冒認管理員呢個行為真係好naive- -跟本冇用,而且真係一個好無聊既行為 [/quote]
當然- 0 -
相信搞事者是近日已BAN的會員
但用假IP- -

2008-7-26 10:22 PM TUNTOU
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2008-7-26 01:19 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

當然- 0 -
相信搞事者是近日已BAN的會員
但用假IP- - [/quote]

相信相信 咩都相信:em32:

頁: [1]
查看完整版本: [公告] 澄清事件