I-See 論壇 » 頭像評評站 » 我放榜啦

2008-8-1 11:45 PM iamBONNIE
我放榜啦

-今年f5放榜好似自己放榜咁
呀sir叫我番學校睇放榜 感受下 = =
-你點解要學我............................................sad
-勁耐無用PS 我已經唔識用
-everybody一定要睇家好月圓 睇到想喊
-睇太陽與海的教室 令人緊張興奮 男女主角 (i mean 學生) 真係好正
正到我想食左岡田將生同埋北乃女神
-琴晚激到cry cry到我精神錯亂
-點解吳青峰31號晚會咁靚仔
搞到我由喊變笑
-我正準備一封要寄去台灣既信
-其實我整野有無進過步

**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 iamBONNIE 於 2008-8-1 11:54 PM 編輯 [/i]]

2008-8-2 12:25 AM 冷面笑像
他是為你好的...見到這悲慘的場面,等你努力讀書...都不錯

1-美化挺好
2-你說得對....美化挺好..bg可多點colour
3-美化挺好...bg挺好..整體挺好

2008-8-2 12:56 AM bobbycute
其實我都贊成f.4時返學校感受下

美化

講完xD

sup:D

2008-8-2 01:10 AM Kate;)
hi bonnie :D
太陽與海的教室有敦子wor :soD14qo:

三件作品美化都好正
面生花花又真係幾驚嚇 - -''

supppppp =D

2008-8-2 11:17 AM AR琪
我想等佢一次過出曬先睇 集集追好吊引
青峰果晚真係靚仔呀 :em26:
1 美化唔錯呀
2 我真係呆左一下 可以係咀好紅
3 好正 :p

2008-8-2 01:09 PM 露莎x]`
gd luch for it!:DD

1.meifa is gd
2.feel is cool.mouth a little bit red
3.still nice
sup=D

2008-8-2 07:25 PM Eunice.
我班主任都叫有我地返去睇中五放榜,,
溏心真係好好睇阿:) 我最鐘意係中仔, 我覺得佢幾靚仔!

美化唔錯`
design ok,
esp. NO.3
sup u!

2008-8-2 08:10 PM TWING
陽與海的教室同家好月圓都好正 XD
1 美化超正 .
2 ,3 人同BANNER 都好正 XD

2008-8-3 06:29 PM KABO`
美化好好,,鍾意第三個:)

2008-8-3 08:16 PM RAIKE
1好靚