I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » oh,d人勁賤lo...

2008-8-3 06:21 PM ~Sora~
oh,d人勁賤lo...

雖然受害者5係我,但係真係睇5過眼!:sjP98rf:

1.張(男)明知m(女)同p(男)鐘意對方,竟然話同m[color=red]"扮"[/color]拍拖,等p會同m表白lor...
最後比張成功吊長腳...(p係佢fd)

2.張借左我fd$40成年,m借左我fd[color=red]$1200[size=5]成年[/size][/color]...
[size=6][color=red]$1都收5到...[/color][/size]

3.2人冇錢果時對借$果個fd=主人與狗
   平時=賓賓與僱主

4.借$果個fd叫佢地還$(in msn),佢地爆粗不得致,仲話:[你冇講過幾時要還wor!]
(有借有還,天公地道吧!人地好心借比你你仲爆粗?)

5.佢地話比個地址佢地寄比個fd(佢通街唱點先?"佢話"寄失左點先?),
個fd話約佢地出泥講掂佢,佢淆底話:[你唔x比我咪唔x還lor~]

6.m厚臉皮到走去張屋企同佢呀爸呀媽食飯(張14歲,m17歲)...

7.m比學校foul左出泥(f.3),so要8月6號派位,但係...
佢果日要入camp,仲要係同張[color=red]2個人[/color]一齊去...5派位了...

8.m成日無la la尖叫,我同我d fd總係覺得佢扮的(比男仔睇)...

9.
係m ga xg7月30日果編就係話緊借$比佢個fd...

各位義俠,5該幫我係佢地個xg................. thx~:sJc78zo:

[color=red]{你PO人xg出黎為咩呢.}[/color]

[[i] 本帖最後由 胡瘋. 於 2008-8-4 12:01 PM 編輯 [/i]]

2008-8-4 07:38 PM ~Sora~
我po佢xg洗5洗問過你呀?
你板規有話5比咩?

2008-8-4 09:48 PM 冇名叫
回復 #2 ~Sora~ 的帖子

讚同!
扣人分諗清楚d先na~

2008-8-4 11:42 PM
6. 不 可 作 任 何 宣 傳 ! { 包 括 論 壇 / 任 何 商 店 / 遊 戲 }
xg應當其中

2008-8-5 11:49 AM jwujwu
no罵戰also.
sora 會員.
而家系2位板主都認同左扣你分.
我扣3分已經系特赦囉好冇.
你不斷用短消息鬧我都冇用...

2008-8-5 08:38 PM ~Sora~
回復 #4 ♂SIU諺]]〃 的帖子

xg都叫宣傳?
如果你5係串我係狗又話我低b,我洗o甘火!?

2008-8-5 09:21 PM jwujwu
[quote]原帖由 [i]~Sora~[/i] 於 2008-8-5 08:38 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
xg都叫宣傳?
如果你5係串我係狗又話我低b,我洗o甘火!? [/quote]
姐系話你話xg吾系宣傳就吾系喇可.
甘鬼勁,你做版主囉.

2008-8-5 11:27 PM
[quote]原帖由 [i]~Sora~[/i] 於 2008-8-5 08:38 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
xg都叫宣傳?
如果你5係串我係狗又話我低b,我洗o甘火!? [/quote]
我幾時人生攻擊你:s9s83OI:
請舉出事實例證,不要生安白做,別含血噴人,Thx

[[i] 本帖最後由 ♂SIU諺]]〃 於 2008-8-5 11:53 PM 編輯 [/i]]

頁: [1]
查看完整版本: oh,d人勁賤lo...