I-See 論壇 » 交友區 » 尋覓愛情 » 有男仔可以做我既後備嗎?

2008-8-12 07:08 PM 尋找後備的正選
有男仔可以做我既後備嗎?

我拍拖喇...
但係我好驚有一日佢會唔要我...
所以我想搵個後備
當佢唔得閒,失約或者我好悶果陣可以陪住我...
有男仔做嗎?
P.S.我唔介意後備有拍拖..

TO:後備

*一個瘦既,唔好太高既男仔
*14-17碎,樣子不太差(當然我不叫好)
*有MSN
*可以傾電話既
*SMARTONE台既可以SMS
*唔可以喺正選面前表露身份
*我唔開心果時可以逗我
*我悶果時會陪我
*必需理我既感受
*唔洗講出口都可以令我知你係愛我既
*如果要約對方出黎就要早3日講
***其中一方提出分手,另外一方就唔可以死纏爛打***(如果相方願意,可以成為知心好友)

::::{留下MSN作聯絡!!}::::

FM:尋找後備的正選

[[i] 本帖最後由 尋找後備的正選 於 2008-8-12 07:11 PM 編輯 [/i]]

2008-8-12 07:14 PM 童年
睇到個標題突然諗起我的最愛套戲..
擔心男友唔要你所以搵後備..
你男友知你咁..
可能真係唔要妳 –

2008-8-12 07:26 PM 那小子真帥
哈哈, 我都係smartone既,
但睇到你咁招人, 同1腳搭2船有咩分別?:s9s83OI:

2008-8-12 08:17 PM BINBOM
有自信是一件好事,
太有自信是自大

2008-8-12 08:45 PM 那小子真帥
[quote]原帖由 [i]BINBOM[/i] 於 2008-8-12 08:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
有自信是一件好事,
太有自信是自大 [/quote]

有道理:em32:

2008-8-12 09:10 PM cfong
@我牙
cfong117@hotmail.com

2008-8-13 12:44 AM allentsang
做fd先....
[email]bmy30501@hotmail.com[/email]

2008-8-13 01:34 AM 〝小錯┘
哈!"XD
個個都驚,
個個都搵後備咪吾洗拍拖"?

2008-8-13 07:25 PM 一生只愛你
你好可憐喔...
幫你推推啦~

2008-8-13 10:38 PM ~波
呵呵,我係smartone人丫,,add我msn丫:Dennishk20022002@yahoo.com.hk

2008-8-13 11:37 PM 牙LOK
[email]ar_lok-333-@hotmail.com[/email]

2008-8-15 12:25 AM lc98143
hihi我都係數碼通架!做fd呀![email]dddd0822@hotmail.com[/email]

2008-8-15 03:19 PM __×Crazy神
做fd得五得ah=口=

我16碎=v="

岩ge就+我拉

[email]CraZy._.SON@hotmail.com[/email]

2008-8-16 04:18 AM 雪代緣
小朋友你幾多歲ar  :s9s83OI:

2008-8-16 11:52 AM cronaldo7~~
我人仔的..但系我想做牙..
mSn:::cs_billychan@hotmail.com
做朋友先牙 =]]]

2008-8-31 02:32 PM SoRA仔
Yes終於有數碼通人啦^^

*一個瘦既,唔好太高既男仔
*14-17碎,樣子不太差(當然我不叫好)中下- -""
*有MSN [email]sky-_-sora@livemail.tw[/email]
*可以傾電話既 得啦
*SMARTONE台既可以SMS  唯一一個係既ic人
*唔可以喺正選面前表露身份  得啦
*我唔開心果時可以逗我  呢樣開中我果範(係掛)
*我悶果時會陪我  不過我唔得閑既時候都唔好嘈住我
*必需理我既感受  ok
*唔洗講出口都可以令我知你係愛我既   有難度
*如果要約對方出黎就要早3日講  ok
***其中一方提出分手,另外一方就唔可以死纏爛打***(如果相方願意,可以成為知心好友)  
唔得囉,你地d女仔咁中意用分手試男仔~~~~~~~~~

2008-8-31 02:40 PM kit426
哈哈~做個fd啦-"-
msn:kit426123@hotmail.com

2008-8-31 02:43 PM 綾逆♂淒憶
如果全世界刀識你..刀知你p0st過呢個p0..
我諗冇人做你男朋友架la..

2008-8-31 08:12 PM buddychung
不如你一次招一堆^^咁咪唔使怕(d人真花心,一個拍拖咪萛囉^^)

2008-10-17 12:11 AM CHING.x)
ON9.
睇我的最愛睇上腦咩.

頁: [1] 2 3