I-See 論壇 » 戀愛熱線 » 我同佢...kiss左..

2008-8-13 02:41 AM
我同佢...kiss左..

有個男仔fd...之前同佢曖昧過...
不過之後變左好fd*v*
呢排又同佢曖昧返~
曖昧時期又過左...而家算係熟/fd ge狀態..
之前曖昧果時曾經話去''偷情''
唔知點解係fd而家先會咁做=.=

其實開頭只係諗住..fd一齊出去傾下計~
不過一男一女.....原來.真係好易發生d野...
其實我知佢只係無聊先咁...(畢竟佢溝女有一手-0-)
我地kiss左.............
唉..我地係fd...(我唔係中意佢 ,, 但我好想佔有佢=0='')
kiss左...我地冇表現一絲ge尷尬..
感覺上...係play boy 同playgirl ge關係..
但我唔係play girl...可能我為左佢變左係=.=
同佢偷2次情....
雖然感覺好好.......但我覺得好cheap...
唔通我地兩個以後關係只可以靠呢d野黎維持?!
可能KISS對佢黎講唔係d咩一回事=.=

佢溝女真係好掂..佢最近ge目標都有唔少
好驚佢冷落我... 我唔想俾佢控制住呀救命!!!!
佢就好似企係個懸崖邊...吊住D女仔唔放...當你就跌落谷底果時..
佢就會對你好好...mon返你上黎=.=

呢排無論做咩都成日諗住佢... 我肯定自己唔係中意佢
唉...我好唔想為左佢而煩惱..但又唔想放棄呢種感覺
係咪犯賤?==
再唔抒洩我會痴線xD

2008-8-13 04:03 AM shing.
哇 好勁啵 kiss左

2008-8-13 07:12 AM FISH(:
kiss有咩問題-.-
fd既kiss都得伽.

2008-8-13 11:01 AM shan;}
-____- 吾好 再甘落 去 .  傷 都係自己 ; )
同佢保持 住 小小 距離 . v .

2008-8-13 01:03 PM h0ney;)
kiss有咩問題!?
你第1次比人錫牙.-_____-'

2008-8-13 01:04 PM 天使街002
a0a'甘你實會勁傷心喇,,
佢甘花心..
1定唔止你1個-__-!

2008-8-13 02:54 PM shing.
KISS 1 KISS 就亂諗
小心人玩

2008-8-13 06:42 PM
其實我唔覺得kiss係好大件事
但問題係佢之後都會變到好冷淡
點解佢唔可以keep住之前好fd ge態度?
佢都明知我唔會要求d咩架啦=.=
如果唔係佢都唔會錫落黎

2008-9-7 05:20 PM vs17
kiss呢加野,,
如果你地kiss個陣嘅心態只係好普通嘅
咁就冇乜野
但如果你地個種感覺唔係fd個種嘅就...
煩d囉

2008-9-10 04:32 PM 啤.3.
= =你做咩都諗住佢,,但係又唔係中2佢...

2008-9-10 04:34 PM Heyo.
kiss不等於鍾意
鍾意不等於愛:em37:

2008-9-15 02:52 AM Sunie_224_42
like me><..   我地既情况好似...我果陣時都以為諗住佢,,但係又唔係中2佢...但我錯了:sY041OR:

2008-9-15 02:58 AM 小秋=]
試下比自己同佢分開下1,2日啦
就認清自己對佢有咩感覺
既然你自己都知道呢種情況吾捱得幾耐
就要決絕D,呢個世界男仔仲有好多*_*
呢D系我既意見,,之後既就要靠你自己了=]
+油!

頁: [1]
查看完整版本: 我同佢...kiss左..