I-See 論壇 » 戀愛熱線 » 有咩約會好地點

2008-8-17 03:36 PM kyko
有咩約會好地點

大家認為有咩約會好地點:em37:  家陣我同我家既小受成日搵唔到地方行街 行黎行去都係玩具店 又腐又宅晒:em01:
最好係有目的可以做一樣野既地方 或者行街 不過唔講唔好講買衫既地方:em32:

唔該晒:em46: :em46: :em46:

2008-8-17 04:18 PM vs17
約會嘅地方??好難搞耶
你地中意邊類型先?

2008-8-17 04:27 PM kyko
[quote]原帖由 [i]vs17[/i] 於 2008-8-17 04:18 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
約會嘅地方??好難搞耶
你地中意邊類型先? [/quote]
中意acg :sWd9682:
佢都好似幾中意啲小飾物

2008-8-17 07:13 PM ~suet~
可以在屋企一齊煮野食...去沙灘行下...去游泳池游水...去踩單車...去戲院睇下戲..去mk / 藍田 / 深水埗行下
我覺得上面果d都ok既!!!

2008-8-23 07:43 PM 真乂愛
睇戲掛
我覺得系

2008-8-23 07:54 PM cinndytsang
睇戲..有情調==

2008-10-22 10:18 AM ~陳皮~
可以去對方屋企睇電影或上網...
或者可以例如一些特別節日可以去做果日應做既野....

2008-12-27 12:03 AM ..欣
大型d既商場..又可以食下野 又可以行下街又可以睇戲 玩足1日拉不過只限大型-_-...
例如 apm[官糖] 西九龍中心[西九龍]  新都城[將軍澳]  又一城[九龍唐] 德福[九龍灣] 太古城[太古] 紅點商場[九龍灣] 圓方[九龍唐]  荷里活[讚石山] 奧海城[奧運] 東港城[東涌]
睇戲好地點.
百老匯數碼港  呢到真係好正 有皇宮戲院室 情侶位黎 類似按摩椅既坐位 價錢同普通差吾多!

希望幫到你地:sFQ90Oy:

2009-9-30 01:45 AM 影相狂魔
acg:scL5276:
令我聯想起女僕or執事caffe看看
或許可以試下去一去看看

2009-9-30 01:51 AM 自戀美女
天氣唔熱我會想同情人去踩單車....
或者行下沙灘浪漫d既地方...
成日係城市唔係咁好..我個人會比較鐘意去郊區^^

頁: [1]
查看完整版本: 有咩約會好地點