2008-8-19 08:01 PM 森森.`!
第二日.

[u][color=black]第二日了.[/color][/u]
[u][color=#000000]你番學..冇搵我[/color][/u]
[u][color=#000000]咁我咪上黎識fd[/color][/u]
[u][color=#000000]好多謝班fd你地陪我[/color][/u]
[u][color=#000000]開解我[/color][/u]
[u][color=#000000]你地用左成日哄我[/color][/u]
[u][color=#000000]我好番小小[/color][/u]
[u][color=#000000][/color][/u]
[u][color=#000000]但係...但係[/color][/u]
[u][color=#000000]點解點解aR[/color][/u]
[u][color=#000000]你0n左個陣[/color][/u]
[u][color=#000000]我搵你傾計[/color][/u]
[u][color=#000000]我唸住玩玩下講左句[/color][/u]
[u][color=#000000]我以家唔洗晚晚1點幾陪你傾計.留番比你條仔算[/color][/u]
[u][color=#000000]你同我講左句[/color][/u]
[u][color=#000000]佢掛住打機唔理你[/color][/u]
[u][color=#000000]我頂lo.[/color][/u]
[u][color=#000000]算點aR.[/color][/u]
[u][color=#000000]有仔啦...我唔信你即刻中意佢[/color][/u]
[u][color=#000000]你根本冇中意過我[/color][/u]
[u][color=#000000]點解要昆我aR[/color][/u]
[u][color=#000000]兩日姐...番黎之後變左你有仔啦[/color][/u]
[u][color=#000000]今次真係更加痛lo[/color][/u]
[u][color=#000000]但係點解我嬲唔到你[/color][/u]
[u][color=#000000]眼淚又係咁樣係咁留了.[/color][/u]
[u][color=#000000]你同我講對唔住[/color][/u]
[u][color=#000000]有用咩[/color][/u]
[u][color=#000000]以家唔係d男仔花心aR[/color][/u]
[u][color=#000000]以家係你地d女仔花心aR[/color][/u]
[u][color=#000000]通常唔係男仔花心..女仔痛咩[/color][/u]
[u][color=#000000]但係點解要反過黎aR[/color][/u]
[u][color=#000000]好痛aR[/color][/u]
[u][color=#000000]d fd用成日黎哄我[/color][/u]
[u][color=#000000]原本好番d啦[/color][/u]
[u][color=#000000]就係你呢句野[/color][/u]
[u][color=#000000]搞到我心情仲低過之前aR[/color][/u]
[u][color=#000000]算點aR[/color][/u]
[u][color=#000000]我為你付出ge..我為你去改變ge..我為左你同屋企人唔知嘈左幾多次[/color][/u]
[u][color=#000000]但係換番黎係個咁ge結局lo[/color][/u]
[u][color=#000000]對住你...[/color][/u]
[u][color=#000000]我真係講唔到野了[/color][/u]
[u][color=#000000]原本仲可以做fd..[/color][/u]
[u][color=#000000]但係以家係你迫到我同你做唔到fd aR[/color][/u]
[u][color=#000000]我求下你唔好再搵我[/color][/u]

2008-8-19 08:57 PM 寶寶:)
呢D女仔要吾要都把la

2008-8-19 08:59 PM ding._.
[color=black]
不用再為她哭
一點也不值得:@[/color]

[[i] 本帖最後由 ding._. 於 2008-8-19 09:03 PM 編輯 [/i]]

2008-8-19 09:06 PM 嘿嘿嘿嘿.
仲有我-_-
其實你搵我都ok咖 xd

2008-8-19 09:36 PM 森森.`!
多謝你地...
你地去哄我..好多謝你地
最衰自己唔爭氣...對唔住aR

2008-8-19 09:56 PM ×sIu幻``
算把啦= =
佢只系悶戈陣先搵你`
正確d黎講佢只系當你系後備*
呢d人fd吾fd刀罷=)`

2008-8-19 10:00 PM 森森.`!
回復 #6 ×sIu幻`` 的帖子

我冇事了...
好番好多
但係要同佢做番fd我就真係唔知了..

2008-8-19 10:14 PM ×sIu幻``
回復 #7 -aR`森=] 的帖子

如果你宜家仲吾捨得佢既話.
不如同佢分開1陣先*
遲d說不定可以做番fd`
PS同你1分完開甘快搵仔-0-?!

2008-8-19 10:26 PM 森森.`!
回復 #8 ×sIu幻`` 的帖子

可能會做番fd
我都唔知
佢同我講話佢係同我分左之後先同佢一齊
佢仲話識左個男仔好耐
我都唔明有咩關係
我唸係佢冇中意過我呱
佢話佢有一刻中意過我
唔多信..

2008-8-19 10:33 PM ×sIu幻``
回復 #9 -aR`森=] 的帖子

下..甘你明知佢對你無feel你仲要同佢1齊:em36:
佢1同完你分開.就即刻同第2個拍拖..佢甘快變心GA;

2008-8-19 10:36 PM 森森.`!
回復 #10 ×sIu幻`` 的帖子

就算明知..我都想同佢一齊
因為我中意佢..
唉,,算啦.
以家我睇得好開嫁啦-0-

2008-8-20 12:33 PM ×sIu幻``
回復 #11 -aR`森=] 的帖子

睇得開就好喇-0-
祝你早日搵到1個真心對你既人啦xd

2008-9-8 08:28 PM 白紗藍夢
回復 #11 ..`獨愛°|×森 的帖子

唉...你真係長情又痴情,,,
如果我ex-bf係咁就好喇...

如果我個ex-bf好似你咁痴情既話,,
我諗我地一定唔會分開......
果個男仔你識5識嫁???

2008-9-10 09:16 PM 19.
唔好再搵佢e個衰人而喊

2009-8-16 06:43 AM Wilson__l0Ve
咁你同佢相處既日子開唔開心先??
最緊要係你開心姐...
係咪先??但係你唔同佢做fd...
好似殘忍左小小喎...
不如你地冷靜下再慢慢傾下喇..
可能會好d...
因為你既情況我都試過...

頁: [1]
查看完整版本: 第二日.