I-See 論壇 » 戀愛熱線 » 當你對佢冇左感覺,,分手好嗎?

2008-8-22 08:38 PM vs17
當你對佢冇左感覺,,分手好嗎?

當你對佢冇左感覺,,分手好嗎?
唉...我而家成日為左呢件事而煩惱...=]
好想同佢講,,但又覺得自己咁好似好衰
再拖落去都唔係辦法
雖然我feel到佢開始知我對佢冇晒感覺
但...始終都要有個了斷
唉...搞竟好唔好直接d同佢講丫!?

2008-8-22 08:43 PM ★sumyu;D
haha .. 我同你一樣 :em03:
我中意左第 2 個 -,-
我原本講分手 但系吾邊痴邊左條根講左分開下 Orz..
分手 吾好浪費大家時間 ! :em17:

[[i] 本帖最後由 苗.x3x 於 2008-8-22 08:44 PM 編輯 [/i]]

2008-8-22 08:44 PM iman_mon
yupyup..同意樓上講法:]
分左可能更好

2008-8-22 09:08 PM cinndytsang
5,,同上...

勉強冇幸福嫁..

咁對方對你有feel??

分手仲可以做fd...

2008-8-22 09:15 PM vs17
唉,,其實我都想講嫁..
但講唔出口
當諗到之前,,一開始個陣
大家成日都會話唔會變個陣
我就會覺得自己好衰
其實佢msn果個人信息
我覺得佢係暗示緊1d野
不過我冇問佢

2011-1-30 10:55 PM -`Mr.楓=]
我系你既..
我會sms 佢同佢講分手.0r you can打個電話俾佢跟他說
如果佢問起y要分手.
你可以答.. 我中意左第2個.0r.我對你已無哂Feel
你覺得你男朋友如果中意左第2個..
你覺得你會想佢早d同你講分手定系過左好耐先講??
更何況..
如果拖得太耐..
個男仔對你既愛會愈黎愈深..
早d搞惦會好點..

祝你會成功!!!!!

2011-4-12 10:34 PM buXbu
分手吧,,再拖沒意思...:s2L904l:

2011-4-24 12:37 AM iAml0kl0k
有無諗過, 尊登搵野無理取鬧之後先講分手

如果佢連無理取鬧都接受到, 我諗你應該比佢一個機會

或許你會對佢有番意思呢

無理由一段真摰既感情, 一句無feel就解決得了吧

你應該同佢傾下, 對佢都可以有個交代

personal opinion, 不囍勿插;[

2011-4-24 01:20 AM kwandickiii
[quote]原帖由 [i]iAml0kl0k[/i] 於 2011-4-24 12:37 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
有無諗過, 尊登搵野無理取鬧之後先講分手

如果佢連無理取鬧都接受到, 我諗你應該比佢一個機會

或許你會對佢有番意思呢

無理由一段真摰既感情, 一句無feel就解決得了吧

你應該同佢傾下, 對佢都可以有 ... [/quote]

非常同意~!!!
有時唔係話feel就大曬..
有可能你重細個啦..
到你大個d,拍多幾次拖,,人成熟左就明白~

頁: [1]