I-See 論壇 » TW empire » 我愛黑澀會 » 黑girls抄韓國SNSD

2008-9-3 08:48 PM 金惠恩
黑girls抄韓國SNSD

請切換完整版來瀏覽圖片和連結[img=550,339]http://img525.imageshack.us/img525/448/16046352bc7.jpg[/img]

2008-9-3 08:56 PM 寶寶:)
抄左d咪呀
睇5出lor吾該

2008-9-3 08:59 PM 閃卡叔叔
抄得精妙-___-(拇指)!
抄台型-___-...
人地個個都身材好(SNSD)!佢地冇幾個好-____-"

2008-9-3 09:08 PM 彤;]
[color=black]就算真係抄都唔關黑girl事喇[/color]
[color=black]啲衫佢地設計嫁咩 關佢地咩事呀?[/color]
[color=black]仲有其實好多衫都差唔多嫁喇[/color]
[color=black]係咪個款差唔多就叫做抄呀? 你都幾得意喎:)[/color]

2008-9-3 09:15 PM 金惠恩
我唔係話抄個款囉唔該...
妳睇下佢地d髮型同隻腳先啦...

2008-9-3 09:18 PM 彤;]
[color=black]對腳有咩問題-.-[/color]

2008-9-3 09:26 PM 寶寶:)
[quote]原帖由 [i]joyce_cychung[/i] 於 2008-9-3 09:15 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我唔係話抄個款囉唔該...
妳睇下佢地d髮型同隻腳先啦... [/quote]
髮型好似淨係得鬼鬼有少少似炸wor~~

2008-9-3 09:46 PM vs17
HEy,,而家呢d丫
乜都抄嫁啦

2008-9-4 01:42 PM Heyo.
之前又話佢地抄morning娘(吾知有冇串錯-_-
家陣又snsd-_-

2008-9-4 02:11 PM 嘿嘿嘿嘿.
兩種FEEL完全吾同w0r-_-
你對下d髮型-,-
1兩個相同吾代表乜咖啵

2008-9-4 04:41 PM `小翼
有問題嗎??

2008-9-4 08:17 PM Elf.
我對我對黑狗(girl)沒好感
黑狗(girl)簡直是抄襲,少女比他們好十百萬倍..
黑狗(girl)只會裝可愛,人家少女又能唱又能跳
哪像黑狗(girl)只會抄襲,簡直是不知所謂
還有黑狗(girl)的新髮真噁心
我們少女最棒了!!!!

黑girl fans勿打

2008-9-4 09:06 PM 金惠恩
[quote]原帖由 [i]daisy124[/i] 於 2008-9-4 04:41 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
有問題嗎?? [/quote]

如果沒有我會開這個p0st嗎?

2008-9-5 10:17 PM 嘿嘿嘿嘿.
[quote]原帖由 [i]jessicamanman[/i] 於 2008-9-4 08:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我對我對黑狗(girl)沒好感
黑狗(girl)簡直是抄襲,少女比他們好十百萬倍..
黑狗(girl)只會裝可愛,人家少女又能唱又能跳
哪像黑狗(girl)只會抄襲,簡直是不知所謂
還有黑狗(girl)的新髮真噁心
我們少女最棒了 ... [/quote]
你黑咩狗-_-
家陣佢地又吾係吾唱得吾跳得
哎呀你地少女吾會裝可愛-,-?
係囉只會抄襲
甘有新意你設計丫好冇呀
你地少女d髮型仲噁心喇痴線= =

哎呀你講d甘既野想人吾打你都難

2008-9-6 01:17 AM 細路女=]
抄咩呀-口-
我覺得韓國個組靚d
不過黑girl純好多:]
總論 我喜歡黑girl的:]

2008-9-6 03:58 PM S!U飯}}}
台灣有得邊幾隊唔抄架?
尤其是[we]台個兩隊 (我講咩大家心照啦)

不過講真幅相有相似不過未至於抄
我覺得無需要特登開post講= =

2008-9-6 04:32 PM YI!
55.我覺得抄得好勁LOR.
黑GIRLS咩都抄人`
勁無奈`.
其實有D3都係抄JP `
台架都似.
跟風!!!

2008-9-13 02:08 AM Elf.
[quote]原帖由 [i]囧rz.[/i] 於 2008-9-5 10:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

你黑咩狗-_-
家陣佢地又吾係吾唱得吾跳得
哎呀你地少女吾會裝可愛-,-?
係囉只會抄襲
甘有新意你設計丫好冇呀
你地少女d髮型仲噁心喇痴線= =

哎呀你講d甘既野想人吾打你都難 [/quote]

你慳D啦!盲狗
你知唔知邊個韓圍組合叫少女呀!?
上youtube睇下佢地跳舞再比較下黑狗先啦
咁既髮形咁都話新設計?你同我D設計刀好過佢地啦!
你講d咁既野反黑Girls團夠想打你啦! 盲狗.

2008-9-13 04:26 PM 嘿嘿嘿嘿.
回復 #18 jessicamanman 的帖子

點解我要慳?
我覺得我講d野冇問題喎
我吾知. 甘又點?
而家講緊造型囉吾好離題好冇
甘吾通佢地吾鐘意個髮型就吾做藝人咩-_-
個髮型師有問題囉v_v

甘你講d甘既野黑girls d fans又吾會打你呀吾通!
我吾係盲咖!我大大隻眼睇住你d字!

2008-9-15 01:32 AM 金惠恩
係呀盲狗,,你慳d啦!
係呀..你黑狗 d fans 泥英國打我地呀笨!!
不過睇你個樣都冇錢買機票啦..
佢地個造型咁樣都話冇問題呀?
e+咩年代呀? 你醒下啦!

頁: [1] 2
查看完整版本: 黑girls抄韓國SNSD