I-See 論壇 » 頭像評評站 »     更 正! 買 sell po 必 回!

2008-9-4 12:38 PM manki..
    更 正! 買 sell po 必 回!

[color=Red][size=5][/size][size=6][align=center]
以 下 內 容 會 以 sell po 形式..

吾 睇 到 時 被 扣 分 之 類 的 不 要 煩 我 們,

我 們 是 不 會 回 應 任 何 的![/align][/size][/color]

**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 manki.. 於 2008-9-4 12:41 PM 編輯 [/i]]

2008-9-4 02:25 PM 小夜=〕
唔知回d咩- -咁點算

2008-9-4 02:33 PM manki..
吾知回d 咩當初就不要買...

2008-9-4 02:57 PM 嘿嘿嘿嘿.
其實我覺得甘樣d人可能仲吾會黎頭評區-_-

2008-9-4 04:00 PM 小夜=〕
[quote]原帖由 [i]manki..[/i] 於 2008-9-4 02:33 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
吾知回d 咩當初就不要買... [/quote]
好惡的人>~<[[逃

2008-9-4 04:39 PM `小翼
CM=]]]

2008-9-4 04:50 PM 鼠;
最初的時候我都試過 -v-''
但現在沒有了 ;]

2008-9-4 05:07 PM Kathy..
UM..或者我係評區開個POST紀錄低有邊D人買左唔回..
跟住超過10個PO既話再作處分吧

2008-9-4 05:08 PM manki..
[quote]原帖由 [i]囧rz.[/i] 於 2008-9-4 02:57 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
其實我覺得甘樣d人可能仲吾會黎頭評區-_- [/quote]

甘吾泥評區就好
我只系想尊重整圖GE 人..!
睇完吾回甘整圖D 人整左PO 出左有咩意思~~

我吾會為左無謂GE 增加流動數而吾做任何野

2008-9-4 05:09 PM manki..
[quote]原帖由 [i]Kathy..[/i] 於 2008-9-4 05:07 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
UM..或者我係評區開個POST紀錄低有邊D人買左唔回..
跟住超過10個PO既話再作處分吧 [/quote]

都可以, 你決定丫"..

我一早甘講呢件事好耐~~

2008-9-4 06:12 PM bobbycute
好岩呀~
如果d人買sellpost唔回
咁就會無左sellpost的意義lu~~

2008-9-4 06:28 PM
有時真的唔知回咩...不過多少都會回XD

2008-9-4 06:31 PM TWING
其實點評都冇所謂 最緊要唔係呃PO 就得:em28:

2008-9-4 06:54 PM 寶寶:)
同意
不單頭區
好多區都係@,@

2009-3-4 11:18 AM shige7
同意啊!如果吾係就白費整圖人既心機架喇:D

2009-6-25 09:13 AM 蕾絲
唔回即就咪進!!買左都無用

2010-1-2 08:43 PM nAm-`
我係新人:p 咁姐係要買$1 0.0?

頁: [1]