I-See 論壇 » TW empire » 模范棒棒堂 » 第二屆棒棒堂 {討論}

2008-9-13 10:15 AM W.
第二屆棒棒堂 {討論}

相信大家都己經對第二屆棒棒堂有一定的認識了 ;]
大家覺得第二屆底迪點呢?
我覺得大多質數都不錯.<3
只是有點不太自然..
個人喜歡的都蠻多的xp
有EASON(好似OWODOG+陳冠希)& ICE & ABC(星光三時都有supp0rt佢) & 阿龐 ..
你地呢?

2008-9-13 11:43 AM RI
有d人既樣我暫時都唔認得..
我覺得佢地整體都好似未慣..
放開唔到自己..
樣子就一半好一半唔好..
上次睇完之後覺得有一半既人才藝唔夠
鍾意同唔鍾意都冇..對佢地熟悉唔夠:em09:

2008-9-13 12:05 PM LaM=]
他們也不錯的 XD

我愛小樂 XD (一直也是 哈哈!!)
還有小虎 柚子XDDDD

丸子也不錯 ..  哈哈 很可愛 跳舞很棒!
abc也不錯啊 ..唱歌很好聽呢!!

2008-9-13 02:22 PM ianthachow
我始終都係love,:sFQ90Oy: 王子佢地:sSf56P7: :sSf56P7: ,我好想佢地番番去:s4U42I9:

2008-9-13 04:16 PM 嘿嘿嘿嘿.
其實由9月1日開始我已經冇睇新既棒棒堂-_-

2008-9-13 04:28 PM 唯獨愛您.娜;
我都係中意王子,敖犬佢地多D=)

2008-9-13 04:36 PM 彤;]
[color=dimgray]還是愛上一批的多點[/color]
[color=dimgray]應該很多人也是吧
新的我只愛小樂而已[/color]

2008-9-13 05:30 PM xiaotung=]
第2屆硬要講的話我比較喜歡ICE

然後..
坦克的臉真的很囧
阿龐整個就很噁==

2008-9-13 05:58 PM YAMMI
我都係好鐘小小xd
小小太可愛了
還有蕭邦的音樂超勁。

2008-9-13 06:37 PM cindysin
[quote]原帖由 [i]YAMMI[/i] 於 2008-9-13 05:58 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我都係好鐘小小xd
小小太可愛了
還有蕭邦的音樂超勁。 [/quote]

咁岩o既...
我都覺得小小好可愛牙..
佢有..
又可以再次見到小虎..小樂..虎牙佢地炙開心牙..
><"
but..
都仲係好掛住21棒..

2008-9-13 07:43 PM cherrie-v-
來support wanda b .xd
是喇 .. 新底迪我有些也蠻喜歡的喔.
我喜歡小古..他真的很可愛<3
EASON..我也喜歡;很帥氣哈哈=)
小虎;哎唷..可愛死na<3 xp.
小樂當然還是喜歡呢樂爺哈哈..
不過還是喜歡上一屆的;
不過我希望eason可以走出edison的影子^3^
eason就是eason.v.

2008-9-24 02:20 PM iamKibby`;)
[u][color=Plum]當然我還是喜歡6棒他們 -3-`
但是新底迪我對abc.阿龐.阿man印象蠻深的*V*[/color][/u]

頁: [1]
查看完整版本: 第二屆棒棒堂 {討論}