I-See 論壇 » 交友區 » 尋覓愛情 » 開學有d悶,想招女仔FD

2008-9-18 07:33 PM jayjayboy
開學有d悶,想招女仔FD

想招個岩傾既女仔FD一齊分享下開學d野

註: e+ d女仔鍾意un瘦細粒型,我生得比較高大,有d女仔可能5鍾意,如果你5係咁諗既話就ADD我

msn: [email]jayjay-boy@hotmail.com[/email]
:se174SQ:

2008-9-18 08:36 PM 至尊小學雞
開學關識女咩事-_-?
幾好笑w0r你都-_-

2008-9-18 08:53 PM jayjayboy
回復 #2 型勁潮喪a0a. 的帖子

你咪仲好笑,做版主做到連網友出post都眼紅,方你唔係乞個版主身份呢亂搞男女關係咩。

*同你呢d電車男女人湯丸講多句都晒氣,你自己好有問題囉,再搞搞震就同總版主投訴叫佢換人。

.

[[i] 本帖最後由 jayjayboy 於 2008-9-18 09:02 PM 編輯 [/i]]

2008-9-18 09:01 PM 至尊小學雞
[quote]原帖由 [i]jayjayboy[/i] 於 2008-9-18 20:53 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你咪仲好笑,做版主做到走連網友出post都眼紅,方你唔係用版主身份呢亂搞男女關係咩。

*同你呢d電車男女人湯丸講多句都晒氣,你自己好有問題囉,再搞搞震就同總版主投訴叫佢換人。 [/quote]
[color=Black]哎呀-_-
真係唔好意思喇.
我諗你誤會左我性別囉先生(:
我有話我眼紅咩-_-?
我見你開左2個p0可以告你呃p0洗板囉好笑.
用版主身份亂搞男女關係?
你講得真係幾好聽w0r.
電車男女人湯丸似你多d甘w0r:)
上網溝女.?有樣就唔駛上網溝女啦(:
開甘多個p0都內容1模1樣.
係我告你唔係你告我囉.
如果我好有問題既話.
你應該仲有問題過我囉:)
打左2行字比我.
我打返甘多野比你.
你係咪應該多謝我呀?[/color]

2008-9-18 09:17 PM jayjayboy
回復 #4 型勁潮喪a0a. 的帖子

你傻架?我呢個group只出過一個招友短post,咁就叫做呃post?

好心你啦,連講句野都要跟人口水尾,智障就5好學人扮代表做版主啦!你呢d咁既廢物利用呃番黎既版主login係度搞是搞非,阻止其他男仔出post,睇呢你下半世都要靠呢d卑賤方法呢識女仔囉。

你講咩都冇用,做版主做到你咁冇風度好心收皮啦,呢度根本冇人會采你囉
:ssl568V:

[[i] 本帖最後由 jayjayboy 於 2008-9-18 09:20 PM 編輯 [/i]]

2008-9-18 09:28 PM 至尊小學雞
[quote]原帖由 [i]jayjayboy[/i] 於 2008-9-18 21:17 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你傻架?我呢個group只出過一個招友短post,咁就叫做呃post?

好心你啦,連講句野都要跟人口水尾,智障就5好學人扮代表做版主啦!你呢d咁既廢物利用呃番黎既版主login係度搞是搞非,阻止其他男仔出post,睇 ... [/quote]
[color=Black]哎呀.真係好笑(:
連講句野都要跟人口水尾?
我智障你腦殘囉0k-_-?
呃返黎既板主.?
你摺得啦.
搞事搞非?
幾時有搞事.?
阻止男仔出p0.?
哈哈哈哈哈.
真係好好笑囉你講得.
我想講我女仔黎.
點解要阻止男仔出p0呢.?
講[size=7][color=Red]收皮[/color][/size]tim呀?
好啦.我告得你講粗口囉-_-
無人彩我?
我搵人黎嘈你又點話(:
廢事你話我吹雞嘈你咋.[/color]

2008-9-18 09:33 PM 閃卡叔叔
咪鬧啦-____-..
明知自己開左一個po但電腦既問題邊左兩個衣D事唔係第一次ga啦-____-....
-____-....

2008-9-18 10:07 PM jayjayboy
回復 #6 型勁潮喪a0a. 的帖子

低能仔真係低能仔,做版主做你咁pk仲要學人走去告枕頭狀,惡人先告狀你都算廢物之中既廢物。就係因為你無能,係你呢d屎虫既心目中所有男會員都係你既敵人,你濫用職權阻止晒所有男仔出post 都冇用,delete埋都冇用,公道自在人心。

君不見其他人都睇唔過眼行出黎話你?你仲未知衰,吹咩雞呀你,開定幾廿個account都冇用,錯就係錯,你一開始就做錯左。我唔會再回你,你鍾意跟我口水尾又好,傻笑又好隨得你,你唔好話比人聽你係男仔添,簡直影衰晒香港男仔!
:sPG87K1:

--------
哎呀.真係好笑(:
連講句野都要跟人口水尾?
我智障你腦殘囉0k-_-?
呃返黎既板主.?
你摺得啦.
搞事搞非?
幾時有搞事.?
阻止男仔出p0.?
哈哈哈哈哈.
真係好好笑囉你講得.
我想講我女仔黎.
點解要阻止男仔出p0呢.?
講收皮tim呀?
好啦.我告得你講粗口囉-_-
無人彩我?
我搵人黎嘈你又點話(:
廢事你話我吹雞嘈你咋.

[[i] 本帖最後由 jayjayboy 於 2008-9-18 10:08 PM 編輯 [/i]]

頁: [1]
查看完整版本: 開學有d悶,想招女仔FD