I-See 論壇 » 會員自貼區 » 我想問一問題`xp

2008-10-19 09:15 PM 蚊后:)
我想問一問題`xp

[color=red][b]1.大家對我既睇法如何xd?[/b]

[b]2.最唔滿意自己d咩*-v-?[/b]

呢個我好肯定答到自己`一定要減肥.v.
有冇人支持下我先*3*
仲有要保養多d我d皮膚`殘了很多耶/3\
我條佬話成日話人唔肥唔肥`有隻魔鬼係我身邊xd
[b]我真係好愛我老公`:em17:[/b]
對佢...[b][size=3]What more could i ask for:em23: ?
[/size][/b]

呢期好得閒`*0*
朋友們.有冇人俾我約黎見下:em02: ?[/color]

[color=red][/color]
[size=3][color=blue][b]俾個面留個cm先啦喂-3-[/b][/color][/size]

[[i] 本帖最後由 蚊后:) 於 2008-10-19 09:32 PM 編輯 [/i]]

2008-10-19 09:49 PM 王子症候群
一.很好很可愛的女孩
二.到處也不滿意

2008-10-19 09:52 PM 阿kit
1.好女孩
2.音樂力不足

2008-10-19 11:48 PM TUNTOU
1平易近人:em09:

2身材,鼻,咀,面形:em35:

2008-10-20 12:10 AM 海`
蚊蚊-]

傻大姐一個囉=]
我很不滿意自己的性格跟我那一雙圓滾滾的腿..

2008-10-20 12:27 AM SAIW!NG`XD
[b][color=black]
蚊姐係傻仔 =D`
唉我唔滿意我個手臂粗左勁多同有左肚腩 .v.
仲好唔滿意我個樣生得咁醜怪.

2008-10-20 03:20 AM la柑
后寶...我見過妳一次-w-"

1.果次見妳個樣好薯~=w=..好似都幾受朋友歡迎~佢地0既好姊妹~哈哈...一個唔錯的網友~哈

2.妳要休息多d...練精d...唔好學懶...可能妳好食好住唔憂做-w-?..
如果要站在好高好高的層面上講~好多人都有好多好多不足....妳都幾多野要改...我又仲有好多野要改...很多人都有很多不足,缺點....:s1x77Wz:

2008-10-20 06:37 AM Ting_婷
1. 俾人既feel好好 :)
2.眼-3-面. 手臂粗佐-_-肚腩-3-高度
笑得好令:em28:

2008-10-20 06:46 PM iamKibby`;)
[u][color=DarkOrchid]蚊姐好幸福:D
蚊姐好可愛XD[/color][/u]

2008-10-20 06:54 PM Sorry.
愛晒命的蚊姐

2008-10-20 09:08 PM 超人薇:D
1.超級可愛:D`
2.又肥又矮又懶:P`

2008-10-21 11:25 AM 狂妄症發動.3.
蚊姐  打個招呼先:s5l84He:

2008-10-21 06:01 PM Heyo.
1.比我大的好孩子:em32:
2.又瘦又矮:em35:頸又長腰又短:em35:

2008-11-9 02:47 PM 小夜=〕
得閒上黎~就見到*0*

1.好靚~XD

2.好多都唔滿意._.

我丫我丫~搵我la~XD
幾時搵我見a_a

[[i] 本帖最後由 小夜=〕 於 2008-11-9 03:35 PM 編輯 [/i]]

2008-11-9 02:52 PM hey.
m0nm0n(3

頁: [1]
查看完整版本: 我想問一問題`xp