I-See 論壇 » 網上日記區 » "[[__朋友...禾能擁有媽???

2008-11-13 07:06 PM 愛屎你`
"[[__朋友...禾能擁有媽???

已 被 D e l e T e "

[[i] 本帖最後由 愛屎你` 於 2008-11-21 03:45 PM 編輯 [/i]]

2008-11-13 07:10 PM 威風琳琳:D
唉;唔好咁拉
你估朋友依家野真係1細嗎?!?
冇可能嫁;任諗下
小學畢業個陣個個刀話4everfd
依家呢?!?影刀唔見到- -!!

2008-11-13 07:13 PM 愛屎你`
[quote]原帖由 [i]菇;][/i] 於 2008-11-13 07:10 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
唉;唔好咁拉
你估朋友依家野真係1細嗎?!?
冇可能嫁;任諗下
小學畢業個陣個個刀話4everfd
依家呢?!?影刀唔見到- -!! [/quote]
但係禾地當初真系做到成2年好友...<系勁FD>
蛋5知點解係佢地里排先係咁"
多謝李既安慰牙///THX..
得閒做個FD牙*

[[i] 本帖最後由 愛屎你` 於 2008-11-13 07:15 PM 編輯 [/i]]

2008-11-13 07:20 PM 威風琳琳:D
[quote]原帖由 [i]愛屎你`[/i] 於 2008-11-13 07:13 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

但係禾地當初真系做到成2年好友...
蛋5知點解係佢地里排先係咁"
多謝李既安慰牙///THX..
得閒做個FD牙* [/quote]
我之前有個fd
同佢色左9年[2年前]
但林小學畢業個陣佢刀唔知做咩勁憎我
仲周圍叫人唔好同我挽t3333t
個陣真係好唔開心
唔好再唔開心
咁刀於事無補
倒不如等更多真心對你既fd?!?

2008-11-13 07:22 PM ~夢之天使~
我同一個fd做左6年朋友....
真係以為同佢會做到一世ge朋友...
但點知佢到左最後走去出賣我....
你講果d朋友郁d就離開你ge....
講真....唔要都算啦....
多佢地一個唔多....少佢地一個唔少.....

2008-11-13 07:23 PM 愛屎你`
[quote]原帖由 [i]菇;][/i] 於 2008-11-13 07:20 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我之前有個fd
同佢色左9年[2年前]
但林小學畢業個陣佢刀唔知做咩勁憎我
仲周圍叫人唔好同我挽t3333t
個陣真係好唔開心
唔好再唔開心
咁刀於事無補
倒不如等更多真心對你既fd?!? [/quote]
咁李咪中橙過我...唉///
麥友誼真係5可以做到1314既咩???
如果有...我諗...都毛禾分架La"
甘鵝就等轉校後再搵反果好D既FD先!!!

2008-11-13 07:25 PM 愛屎你`
[quote]原帖由 [i]~夢之天使~[/i] 於 2008-11-13 07:22 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我同一個fd做左6年朋友....
真係以為同佢會做到一世ge朋友...
但點知佢到左最後走去出賣我....
你講果d朋友郁d就離開你ge....
講真....唔要都算啦....
多佢地一個唔多....少佢地一個唔少..... [/quote]
6年嗯..都出賣你"
甘衰仔/女既!!!咁你最後點牙???
轉校後,鵝就再搵過朋友喇!!!

頁: [1]