I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 香港多狗公-_-?

2008-11-22 07:37 PM 至尊小學雞
香港多狗公-_-?

[color=Black][u]頭先好無奈-_-

無啦啦有條友仔add左我msn.

開始問我幾多歲.住邊.

跟住就問有無男朋友.

跟住係到問我有無做過愛-,-

又問我驚唔驚比男仔搞-_-

0晒囉咩事.

香港係咪真係咁多狗公呀.

亂咁add人問埋d咁嘅野.無病呀-_-?

點解d人咁鐘意講d咁既野.又唔見佢打去個d#字頭個d電話到講-_-?

隔住部電腦講會high d咩.?

係樣衰到無女(x)所以先做埋d咁既野令到佢有性慾可以打飛機-_-?

我覺得睇a片實際d囉唔該-_-

本身諗住p0埋d對話-_-

但係.因為我講左太多粗口-,-

唔p0得-,-

所以算啦-_-

唉.我真係唔明點解d呀叔無聊到咁既樣囉咩事-_-[/u][/color]

2008-11-22 08:10 PM 小夜=〕
你有冇叫佢唔好咁問a?._.

2008-11-22 08:14 PM 至尊小學雞
[quote]原帖由 [i]小夜=〕[/i] 於 2008-11-22 20:10 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你有冇叫佢唔好咁問a?._. [/quote]
開頭正常問我幾歲個d我有答-,-
跟住佢就1次過問晒d咁既野囉-_-

2008-11-22 08:27 PM 小夜=〕
[quote]原帖由 [i]型勁潮喪a0a.[/i] 於 2008-11-22 08:14 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

開頭正常問我幾歲個d我有答-,-
跟住佢就1次過問晒d咁既野囉-_- [/quote]
哦._.咁係佢太心急既..-___-
當佢係怪人一個

2008-11-22 08:28 PM IMRaYM0nd
哦.而家真係多呢D人嫁,
其實唔洗理佢就得.
佢都睇你唔到既

2008-11-22 10:08 PM pymini
回復 #1 型勁潮喪a0a. 的帖子

麦距咁昂仔嘎!
好心距就吾好咁无聊啦!
真系吾闹吾得吖!

2008-11-23 09:03 AM 兔咩子
哦=]我都試過=]
好無奈lo=]
果陣我都廢時同他say=]
索性del+封他=]

2008-11-23 11:16 AM ~夢之天使~
我經常性有d咁ge人問我呢d野.
見慣...下次有人再係咁ge時候就應該唔應.
or lock左佢.

2008-11-25 10:27 PM alex-ye
睇佐唔知笑好還是哭好!

2008-11-27 03:19 PM 小糖`
下半身思想動物-_-`

2008-11-29 10:19 PM ah彤;]`
洗乜對佢甘燥-_-`
直接del佢msn is 0k

2008-12-10 06:18 PM yanChan
.......原來有d咁變態既老頭子!!?
愈問愈變態...愈問愈心急...
問完後,個老頭會吾會想同你玩視像*口*??
[原來而加d老頭識玩msn咁in....識玩電腦都勁'']

2008-12-22 01:59 PM m1z癲
[color=black]之前我都有試過呢種情況-_-`[/color]
[color=#000000]呢d甘黑人憎既人-.-[/color]
[color=#000000]吾理都擺.[/color]
[color=#000000]我會連粗口都廢事爆;[/color]
[color=#000000]直接封加del佢算l0r-,-`[/color]

2008-12-25 02:50 PM 恩ja1:)
變態佬`我以前都試過-____-v

2008-12-26 08:16 PM KOstEr07
依家d人 思想出左問題 ?
真係要睇真 依家時下d人先 ~~

2008-12-28 05:43 PM YiuPaper
奇怪,你的資料性別是男,何解佢問你有冇男朋友?  :s9s83OI:

2008-12-28 06:09 PM 至尊小學雞
[quote]原帖由 [i]YiuPaper[/i] 於 2008-12-28 17:43 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
奇怪,你的資料性別是男,何解佢問你有冇男朋友?  :s9s83OI: [/quote]
但我圖是女啊-_-
你有問題-,-?

2008-12-28 06:21 PM YiuPaper
回復 #17 型勁潮喪a0a. 的帖子

哦哦∼∼ :soD14qo:

頁: [1]
查看完整版本: 香港多狗公-_-?