I-See 論壇 » 學校區 » 大埔官立中學 » 大埔官中-反對殺校遊行

2008-11-29 11:20 AM patlamhk
大埔官中-反對殺校遊行

為支持反對教署殺校, 請各位出席支持明天遊行, 及知會您身邊既所有人參加, 無論係現就讀既學生, 或已畢業既舊生, 請你都出席支持.

反對殺校 ! 反對殺校 !

2008-11-29 01:23 PM `傑
不會出席(支持):em32:

2008-11-29 06:44 PM ☆依魯加☆
我覺得你咁遊行都咩用-.-"

政府d野決定左沒咁易轉:sXj48DF:   

仲有....校長都講過..佢都唔支持...佢只係話[多謝關心].....
---------------------------------------------------------------------------------------------

我覺得e d只係 d無聊議員 想攪大件事........"

雖然我都唔捨得..但e d係事實 收唔人就係唔夠人 :sXj48DF:

2008-11-30 01:13 AM 黑柴代代
[quote]原帖由 [i]☆依魯加☆[/i] 於 2008-11-29 06:44 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

仲有....校長都講過..佢都唔支持...佢只係話[多謝關心].....
--------------------------------------------------------------------- ... [/quote]
吾吾 同意

2008-11-30 02:57 AM 柏林”
畢左業兩年,前兩日返去,感慨萬分,可惜可惜。

2008-11-30 01:34 PM 囧a
....
已經過了
想幫你忙都沒用
果日殺校討論會我都聽左陣
勁多人

2008-12-1 09:04 PM `傑
[quote]原帖由 [i]☆依魯加☆[/i] 於 2008-11-29 06:44 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

--------------------------------------------------------------------- ... [/quote]
無用?依加都仲未有最後決定
起馬[color=Red]以我所知[/color]有新証策a_a
中1讀到中3 , 中3讀到中6
個校長有咩用啊:em35: !?
---------------------------------------------------------------------
有機會都唔試 @@'??

2008-12-10 02:38 PM 囧a
回復 #7 `傑 的帖子

有用咩
我又唔係中三
又唔係中一...

2008-12-12 07:04 PM ☆依魯加☆
[quote]原帖由 [i]`傑[/i] 於 2008-12-1 09:04 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

無用?依加都仲未有最後決定
起馬以我所知有新証策a_a
中1讀到中3 , 中3讀到中6
個校長有咩用啊:em35: !?
---------------------------------------------------------------------
有機會都唔試 @@'?? [/quote]

-_-你e個方案真係好咩....

你諗下....最後果2年....d人小到-.-......

到果時仲係到讀的人...咪好慘....間學校得番幾十個人....

2008-12-19 09:07 PM 囧a
所以...
要諗清楚走唔走=3=

頁: [1]