I-See 論壇 » 你賣我買* » 豆腐$箱~~~又得意又令.....送比朋友當生日禮物都得啦

2008-12-30 09:29 AM 傻瑩=]]
豆腐$箱~~~又得意又令.....送比朋友當生日禮物都得啦

hihi....
[size=4][color=DarkOrange]而次我搞ge系幫大家草$...
  想草$買電話...我諗你就要搵我啦~~[/color][/size]
[size=3]由於哩d吾系現貨,
所以要落訂的.
仲要睇埋批發商有冇大量貨品.
不便之處,敬請原諒!   

不能夠1手交1手.
先錢後貨的[/size]

真系可以當生日禮物送比人都得...
  又平....

[size=6][color=Red]$25@1.....$45@2....多買多平=]][/color][/size]

只限郵寄$....
  交收地點只限西鐵_____
如果多人系mk mtr ge話....
咁就會搵一日集合一齊交收

[color=Purple][size=6]交收地點車錢價錢表:::::
屯西+3
兆西+4
天西-元西+5
錦上路-荃西+7
美孚西+8
南昌西+9
mk mtr+10
不設郵寄"""""[/size][/color]
[size=4]-----------豆腐錢箱----------
isee名::::
邊款:
總數:
系邊度面交????
msn:(一定要)
手機:
------------豆腐錢箱----------[/size]
有咩可以pm我/add我msn
[email]try886@hotmail.com[/email]

[[i] 本帖最後由 傻瑩=]] 於 2008-12-30 09:45 AM 編輯 [/i]]

2008-12-30 09:33 AM 傻瑩=]]
[size=5][color=Red]訂單區~~~~[/color][/size]

2008-12-30 09:34 AM 傻瑩=]]
當生日禮物都得ga...

2008-12-31 12:25 PM 傻瑩=]]

2008-12-31 12:26 PM 傻瑩=]]

2008-12-31 12:27 PM 傻瑩=]]

2008-12-31 12:29 PM 傻瑩=]]

2008-12-31 12:29 PM 傻瑩=]]