I-See 論壇 » 交友區 » 尋覓愛情 » 我要招一個專一的男朋友..."

2009-1-2 01:38 AM 邪惡〝〞忽-3-
我要招一個專一的男朋友..."

我希望我今次真係可以搵到個對我好好既男仔啦...:(

姓名 :NAKI;)
年齡 :19
喜好 :行街,睇戲,唱k,影相
住:屯門
返工:MK
MSN:: [email]fu_naki.chan_ck@hotmail.com[/email]
自己:
我樣唔算令,但係都唔算樣衰...
我個人唔食煙唔飲酒,唔係好嬲都唔會鬧人打人,我好溫柔的=V=
如果有BF既時候我會成日痴住BF,一日打幾廿次電話比佢:)
擇偶條件 :
樣唔需要太令仔,但唔好太樣衰,我鐘意d斯文d既男仔;;
會成日搵我,打電話//SMS比我;;
最好可以夜晚出街,,陪我通宵:)

======================================

有意者add我吧:)

2009-1-2 03:03 AM 孤兒~仔
我加左你msn啦...
希望你唔好介意啦...
悶既話我都可以同你傾計既..
19歲係到識朋友都幾難嫁..
因為依到d人都幾細年齡...

2009-1-2 08:22 AM °×禧*﹌
[quote]原帖由 [i]孤兒~仔[/i] 於 2009-1-2 03:03 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我加左你msn啦...
希望你唔好介意啦...
悶既話我都可以同你傾計既..
19歲係到識朋友都幾難嫁..
因為依到d人都幾細年齡... [/quote]

:sYq71zJ: :sYq71zJ:
我都系19歲=w=

2009-1-2 09:43 AM 孤兒~仔
回復 #3 °×禧*﹌ 的帖子

又幾好喎...
起碼又識多個朋友啦..
又咁得行上黎既...唔洗返工咩??仲讀緊書??
樓主應該夜晚先出現啦..唔係都唔會搵出夜街d人啦..
通宵應該就唔得啦..我平時都最勁都係3點鐘訓..
第2日會無精神

2009-1-2 01:50 PM ~~峰~~
回復 #4 孤兒~仔 的帖子

"19歲係到識朋友都幾難嫁..
因為依到d人都幾細年齡..."

我都同意.....我大少少...剛剛20 ~~
我長假期先係 3點幾先訓~~
好少見到我地咁gei年紀的人上嚟lee度=0=

2009-1-2 04:40 PM simonkong99
hello   做個fd丫   [email]simonkong99@hotmail.com[/email]

2009-1-2 06:00 PM °×禧*﹌
[quote]原帖由 [i]孤兒~仔[/i] 於 2009-1-2 09:43 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
又幾好喎...
起碼又識多個朋友啦..
又咁得行上黎既...唔洗返工咩??仲讀緊書??
樓主應該夜晚先出現啦..唔係都唔會搵出夜街d人啦..
通宵應該就唔得啦..我平時都最勁都係3點鐘訓..
第2日會無精神 [/quote]

讀書=w= 但又有做part time...算半工讀掛-口-

2009-1-3 09:19 PM stram
hihi
我都係呢度比較大既人黎
做個朋友丫

2009-1-4 12:26 AM NM7457
我E+都已經17了

2009-1-4 05:38 AM ~統夜~
細你少少...不過都係3台
唔介意就add
[email]hawkzone1990@hotmail.com[/email]

2009-1-4 06:16 PM crazyung
ADD了你

2009-1-17 11:17 PM bophk2003
hi

hi!!我想搵一個用情專一既女友..,我21歲,可以通頂,有時仲鐘意比自己既人煩!!
係我既msn :bophk2003@hotmail
i add you la

2009-1-17 11:32 PM la柑
19歲女仔~呢個壇黎講~小見~:s1x77Wz:

2009-1-20 05:46 PM 細眼〞
你19歲...
我得17ja...
好似做唔倒你男友咁bor...
不過做個fd子都得
[email]yin_yin1314@hotmail.com[/email]

2009-1-24 02:54 AM 古亞拿
你太多人喜歡啦  我沒有位置了 雖然你都幾好~但是留待你心中是愛的人吧

2009-1-29 12:27 PM AR_峰
hello
我17
做個fd
msn:dicky_fung_13@hotmail.com

2009-2-4 01:26 AM chansiuhin
add左你msn-_-
你咩台咖

2009-2-4 12:08 PM 乂千月乂
做fd 好嗎
[email]wingsailove@hotmail.com[/email]

頁: [1]