I-See 論壇 » 交友區 » - `★招家人,朋友,筆友._.乜都招

2009-1-7 03:03 PM ~壽司~
- `★招家人,朋友,筆友._.乜都招

- 我 要 自 介 -
名 ::壽司/丫枱

身 高 ::155

年 齡 ::15

相[有/冇] ::msn俾你la

生 日 ::11月11(-3-過左lu..)有冇人一樣丫??

初 戀 系 幾 時 ::小六

住 邊::屯門(最好近d啦._.v可以出利玩)
         唔係都冇所謂

MSN/ICQ ::susie24511@hotmail.com(@v@add我啦但要出聲wor~)

Xanga/Q00za ::請切換完整版來瀏覽圖片和連結
                     ::請切換完整版來瀏覽圖片和連結<------好耐冇打

招 友 條 件 ::男女老幼都可以
                  岩傾咪傾耐D

招家人條 件 ::錫我..
                  會同我傾心事..

招筆友要求只得呢幾個 :)
       各比各郵票-_-唔好要求我比埋你果份-口-"
       想你寫比我先....5得都冇 所謂
       十四五六歲既男女朋友仔就更加好 :)
         中意講野癲笑既會更更加好 *v*
地址pm俾la^ ^

電 話 台 ::人仔台(*0*得閒sms吧..)

2009-1-7 10:02 PM 初憶
呀妹...呀哥黎十你也
我錫你,,會同你傾心事架啵
嘻嘻> <''
錫哂你也...

2009-1-8 09:07 AM 娃!`
-_-
個標題99%c0py我個果囉-___-;
咪咁跟風啦-_-
要招fd咪自己打標題囉;
洗唔洗抄我個果丫;
衰過3男d人囉;
我唔想起罵戰;
但我真系好憎跟風個d人囉;

[[i] 本帖最後由 娃!` 於 2009-1-9 04:15 PM 編輯 [/i]]

2009-1-8 06:34 PM 初憶
回復 #3 娃!` 的帖子

-.-...吾好甘la....我呀妹黎架...
:se174SQ:

2009-1-8 07:06 PM crazyung
我又想add~

2009-1-9 07:45 AM 娃!`
[quote]原帖由 [i]凄憶[/i] 於 2009-1-8 06:34 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
-.-...吾好甘la....我呀妹黎架...
:se174SQ: [/quote]
但我醉憎跟風狗囉;
您丫妹大曬?
系您丫妹就可以亂跟風?
以後唔lun再玩i-see囉;
玩番3男算;
做番個乖乖認證vip算;

2009-1-9 04:21 PM 娃!`
冇話嬲唔嬲;
總之跟我同抄我d野我就醉憎囉;

2009-1-14 02:42 PM carol1992
我16歲, [email]sara_lokyee@hotmail.com[/email]

頁: [1]