I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 吾好吾好吾好幫襯 Dxx直銷中心!!!!

2009-1-18 01:46 AM 嘿嘿嘿嘿.
吾好吾好吾好幫襯 Dxx直銷中心!!!!

有日我去左個到買左個電腦台
之後佢[b]1月3號[/b]黎送貨
佢黎到就即場同我裝個櫃
我同我呀媽都冇理佢自己做自己野

佢裝完之後我呀媽就去左睇佢整成點
點知見到好多位都整得勁[b]求其[/b]
個櫃門又鬆, 係完全[b]郁下郁下''刪''吾埋[/b]咖囉!
之後個櫃桶又整到[b]歪晒[/b]

甘我呀媽咪好聲好聲甘同佢講
佢竟然話;;[b]甘平既櫃係甘咖喇. 呀姐![/b]
我心諗;;大佬. 你d電腦台呀. 最貴個個連2千都冇囉好冇呀?想貴去邊?
另1條友話;;[b]你要求甘高咪吾好幫襯呢間野囉!!!!!!![/b]
我而家聽佢講!!!爆晒d衰野出黎!!!睇下仲有邊個幫襯!!!

後尾佢愈整愈衰
我呀媽咪算囉. 比埋d尾數佢之後去投訴
去到佢態度好好
條氣都順番
佢話;;我會同公司根進下
甘我地咪算囉
[b]佢話1/2日之後搵人黎整[/b]

我地去到4號. [b]佢無黎[/b]
5號. [b]又無黎![/b]
我呀媽就打電話去問;;你地乜吾係話過1/2日黎搵人同我整個電腦台咖咩?
點知佢話;; 等我check下先...[b]咦!15號先去你地個到w0r![/b]

裝得吾好咪算囉!
好聲好氣同你講. 態度又差
又話根進. 又話1/2日黎整
而家算點先!

2009-1-18 07:33 AM 小欣:0
[color=Black]` 食蕉中心;D [/color]

2009-1-18 09:59 AM 寶寶:)
打爆佢啦~~~~

2009-1-18 01:27 PM 型...
D服務態度咁差架,
衰到貼地~

金時金日咁既服務態度係吾得架!

2009-1-18 03:28 PM ._.xd
冷靜D......

2009-1-19 04:56 PM 嘿嘿嘿嘿.
[quote]原帖由 [i]~牙妍~[/i] 於 2009-1-18 03:28 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
冷靜D...... [/quote]
我投訴完之後已經冷靜左-_-
點知佢又係求求其其甘應付我地囉-,-

2009-1-19 09:11 PM ._.xd
[quote]原帖由 [i]嘿嘿嘿嘿.[/i] 於 2009-1-19 04:56 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我投訴完之後已經冷靜左-_-
點知佢又係求求其其甘應付我地囉-,- [/quote]
E家hk係咁架la,,,,
咪算lo....:sXj48DF:

2009-1-19 09:22 PM poer1324
我諗應該可以去告佢地-_-

2009-1-19 09:26 PM ._.xd
[quote]原帖由 [i]poer1324[/i] 於 2009-1-19 09:22 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我諗應該可以去告佢地-_- [/quote]
洗咁嚴仲咩><?

2009-2-1 08:02 PM 嘿嘿嘿嘿.
[quote]原帖由 [i]poer1324[/i] 於 2009-1-19 09:22 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我諗應該可以去告佢地-_- [/quote]
我本來影晒相咖喇
但睇佢幾好態度咪冇告

2009-2-1 10:48 PM 兔咩子
[color=black]D態度真系差.:em39: [/color]
[color=#000000]比著系我.我一早系他來幫我整電腦臺個陣爆粗罵他-_-我真系敢.-.-[/color]

2009-2-1 11:52 PM 閃卡叔叔
直銷中心我常常都看到(?)
很小人那樣的,但其實比出面的貴吧

2009-2-14 06:32 PM htc241096
今時今日咁既服務態度係唔得GA~
我支持你!!我唔會幫唔會個間野架啦~

2009-2-14 08:20 PM `眼淚笑了
一早感覺到呢間野唔多可靠..
聽fd講佢賣好多水貨..
品質唔多得- -'

2009-2-16 09:32 PM {離.~恨
哦哦.原來佢地咁差嫁?