I-See 論壇 » [ Hello! Project事務所 ] » 冰淇淋少女組。簡介

2009-1-30 02:08 PM Kathy..
冰淇淋少女組。簡介

[box=#FFFFFF]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
之前台灣NEW STAR選左6位加入早安家族
淳君將佢地組成冰淇淋少女組。 (アイスクリー娘。)
最迎係1月9號出左「1ST最棒!」
所以我就係呢度介紹一下佢地吧:)

[b][color=darkslategray][attach]356371[/attach]
[b][u]現任隊長[/u][/b]
姓名:喜樂(シェンシェン) 本名:吳思璇 生日:1988/01/10
[attach]356372[/attach]
[u][b]現任副隊長[/b]
[/u]姓名:安琪(アンチー) 本名:鍾安琪 生日:1989/07/23
[attach]356373[/attach]
姓名:傻白(ペイペイ) 本名:曾德萍 生日:1991/02/10
[attach]356374[/attach]
姓名:燈泡(ヨウコ) 本名:趙國蓉 生日:1992/08/28
[attach]356375[/attach]
姓名:阿翠(レイレイ) 本名:邱翠玲 生日:1994/01/16
[attach]356376[/attach]
姓名:小筠(グーチャン) 本名:古筠 生日:1996/12/14[/color][/b]

[/box]

2009-1-30 02:23 PM 寶寶:)
其實係咪日本人黎嫁??
why又係TW發展既

2009-1-30 02:33 PM Kathy..
[quote]原帖由 [i]寶寶小朋友;D[/i] 於 2009-1-30 02:23 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
其實係咪日本人黎嫁??
why又係TW發展既 [/quote]
佢地係台灣人~

2009-1-30 03:22 PM michael0508su
:sSf56P7: 水喔!!

2009-1-30 05:51 PM 牙盈''
唉呢隊都好難得到認同架啦

我都想講得好聽D, 但有幾位個樣真係唔太得
唔知係咪看大家口味唔同啦 ...
個個傻白同安琪
勁恐怖囉撞邪咁款呀 Orzzzzz
咩少女組合啊!?
去Dohhh UP!睇下PV就知道有幾難受!!

喜樂和燈泡我覺得稍為順眼
其他的還算可以
不過如果將撞邪個2位請走我覺得一定更好啊

之不過隻碟都算可以啦
DEBUT是首又順耳又適合佢地聲音既歌
日語不通既缺點未見嚴重
反而重唱早安咖啡就馬上現形
其他用中文重新演釋既舊歌效果都算OK呀

頁: [1]
查看完整版本: 冰淇淋少女組。簡介