I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 阿嬌復出??==

2009-3-4 04:57 PM 3YYY3
阿嬌復出??==

唔知大家對阿嬌復出點睇??
我真係好憎佢囉唔該:sYZ92E7: :sYZ92E7: :sYZ92E7:
好心佢就退出娛樂圈LA
成日係度扮慘喎...
咩"我個時好傻好天真"
行開d la
表明好似好純情
內裹就淫到爆

好心佢就唔好拖累阿sa la:sYZ92E7: :sYZ92E7: :sYZ92E7:

2009-3-4 05:59 PM SZE_思
人地淫唔淫關你咩事.
就算退出左娛樂圈
佢都一樣有fans
唔該你唔好成日都針對佢好唔好ah``

佢無扮過純情囉
係你自己個人覺得姐
煩``

雖然我知會比人扣分
但係都要幫牙gil取回公道v_v

2009-3-4 06:13 PM Elf.
我同樓主一樣好憎佢
扮無辜扮純情   ==;
退出LA,復咩出aR(?!)
係牙,,拖累阿sA

2009-3-4 06:16 PM SZE_思
佢幾時有扮無辜ah
佢認左係佢唔岩咖嘛.

2009-3-4 06:27 PM Elf.
係佢自己出泥不打自招認左
D人就以為佢無辜  ==;
-我唔針對你
只係我D朋友都係金..-

2009-3-4 06:46 PM SZE_思
[quote]原帖由 [i]jessicamanman[/i] 於 2009-3-4 04:27 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
係佢自己出泥不打自招認左
D人就以為佢無辜  ==;
-我唔針對你
只係我D朋友都係金..- [/quote]
咁米要改囉.

2009-3-4 06:53 PM Elf.
-如果你係金盲目的話
我都無辦法-

2009-3-4 07:02 PM SZE_思
咁就米嘈- -

2009-3-4 08:01 PM 海`
講明先..我唔係佢fans

我覺得佢因為係知名人士...所以影左呢d相先會搞到咁大...
而且係因為twins ge 形象比人覺得應該好純..
但係..咁都係英皇叫ge姐...
而且係呢件事..無人想咁...
佢都只係一個人類...唔係神...人係會有犯錯ge時候...
加上佢而+復出都無以twins名義復出,,無話連唔連累牙sa..

其實d人話佢...都係話佢報假案同埋講左個句野...
d人話佢之前比人偷影係度喊苦喊忽...
但係要記住個次係偷拍...係非自願...
佢影呢d相..係自願..但被人放上網係非自願...

唔鍾意佢...佢復出可以當佢透明...
但任何人都無權叫佢"收皮"或者叫阻止佢....

講真一句...佢都算係香港紅過....
你叫佢唔復出...佢可以做得咩...
做sales牙..ol牙..你覺得有人會請佢咩...
佢都算出名...你覺得會有人請佢咩...

有時d野唔洗諗得太激...
你唔鍾意佢..咪唔好睇佢...唔好聽佢d歌...唔好買佢d產品囉...

而且呢d係佢d私生活...
就算佢係明星..都會有性需要...
最重要ge係...你無權理...
d相未出街個陣...我唔信你會話憎佢個d...

我唔係話幫牙嬌...
只係睇唔過眼...講下道理姐...
你唔鍾意...可以唔理..唔睇...
但無必要嘈...
係咁嘈...我會覺得好無聊囉...嘈泥都無結果+啦...嘈泥做咩

[[i] 本帖最後由 狼._. 於 2009-3-4 09:09 PM 編輯 [/i]]

2009-3-4 08:39 PM SZE_思
十卜樓上=_=v

2009-3-4 09:38 PM ~sandra~
做話阿嬌會累阿sa喎...
阿sa都冇講過啦...
你地憑咩話阿嬌喎...
如果Twins冇左阿嬌都唔係叫Twins啦~
同埋呀...藝人都有佢地自己嘅私生活架...
我地真係冇權去理...
點解你地仲要咁對佢呢...?
~永遠支持阿嬌復出~
lovE twinS 4eveR =]

[[i] 本帖最後由 ~sandra~ 於 2009-3-4 09:40 PM 編輯 [/i]]

2009-3-4 09:51 PM 小霞.
老實說 我不是Twins的Fans.
可是這件事對大眾 無論是對她自己都有影響.
每個人都應該有自己的自由啊.
更何況是關於性方面呢. 拍攝是你情我願. 但相反末經同意被放上網站流傳.
我想. 這末必是她們所想的.

現在她想復出. 其實她自己都需要很大的勇氣.
假如真的不喜歡. 你可以不去找所有她的資訊啊.
而且她選擇復出的. 也不能說他會連累別人
既然她最好的搭擋都支持她 就不要再說什麼收皮那些說話.
餘其在這裡罵罵吵吵. 為什麼不好好看看她復出後的改變?

2009-3-5 04:27 PM 3YYY3
回復 #2 SZE_思 的帖子

你同我定la
我先唔會做呢d細蚊仔野
我係唔會扣你分
我都知一定有人會同我諗既唔同

2009-3-5 04:30 PM 3YYY3
回復 #3 jessicamanman 的帖子

我真係超認同你syl68Ba: :syl68Ba:
點解會咁多人撐佢==

2009-3-5 04:34 PM 3YYY3
回復 #12 小霞. 的帖子

睇下佢復出後表現?
或者只有係咁樣
我都冇得控制佢復唔復出
到時先再話佢XD

2009-3-5 08:21 PM 毛mo:}
[color=Red]而加淫照得罪你[/color]:em36:

事實上 我都覺得佢有少少扮可憐既成份唔該
但係你話佢淫到爆 我[color=Blue]勁反對[/color]囉唔該:em37:

佢有佢既私生活 關我地咩事
只不過係唔小心流開左姐:em32:

你而加係度鬧佢淫 你唔鬧下啲[color=DarkOrange]女優[/color]:em36:

賤到嘔 [color=DarkOrange]賣身賣肉既雞[/color]你唔走出黎鬧佢
[color=Magenta]你係度講啊嬌托[/color]:em36:

根本就係針住佢黎講唔該:em03:

2009-3-6 04:32 PM 3YYY3
回復 #16 純情小臘鴨 的帖子

對於你講個句"你係度講啊嬌托"
你個d"托"字,
我真係覺你好串囉:srZ44co: ...同智障個d人比(冇話智障人士成分,只作比喻)
仲有呀,覆我帖唔洗咁客氣架,:sZ852yq: :sZ852yq:
成日唔該前唔該後:sMD177C: :sMD177C:

佢既私生活係唔關我事
但流左出泥
成個HK都講緊佢私生活
就關我事la...:srP81DY: :srP81DY:
"純情小臘鴨" !!!:s5l84He: :s5l84He: :s5l84He: :sWh98W1:

仲有丫,
外國都因為哩件事而拍左套"愛迪生"...
影衰曬hong kong
你唔知咩??:sXV97cM: :sXV97cM: :sXV97cM: 上網搵下la
咁又係,,,可能哩d野對你泥講"前衛"左d...:siG256P:
係咪呀"豬兜的小臘鴨"小姐!!!:ssl568V:

你問我點解唔話日本d雞,我依家答
我私底下都係好憎佢地
都有話佢地
但佢地唔係香港人
而我唔係日本人
佢唔會對我冇咩影響
我都冇咩必要話佢地

希望我答到你既"提問"la
我好歡迎你再泥架:sPl56iR:

頁: [1]
查看完整版本: 阿嬌復出??==