I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 頭先搭小巴好激氣,遇上一個極無品乘客!!!

2009-5-7 07:02 PM DOUPU
頭先搭小巴好激氣,遇上一個極無品乘客!!!

[b][size=4]話說我頭先搭小巴返屋企

因為好多人排隊,甘小巴已經剩返好少位

甘岩剩返2個位

好了~激氣事就黎

甘個2個位係雙人位黎...點之排在我前面果個人竟然坐出面位

甘我叫佢讓一讓比我坐入去

點之佢竟唔理我,仲當我冇到甘!!

跟住連司機都叫佢讓一讓比我坐入去

佢竟然話 : 因為我落先(so佢要坐出面)

大佬

1.你又知係你落先?= =
2.你落先都可以坐入面,到你要出果陣味叫人讓一讓囉...
你要落先根本不是藉口,況且你出面會阻到人坐入去...人地,司機叫佢讓一讓比人坐入去,你仲當人冇到,
擺到明要霸住個位,唔比人坐

結果,司機叫左2次...佢才司司然地轉身讓我坐入去

可能架小巴佢buy左 :sSf56P7: [/size][/b]

[[i] 本帖最後由 DOUPU 於 2009-5-11 11:49 AM 編輯 [/i]]

2009-5-7 07:10 PM 艾m忌廉
唉~ 好彩我 MTR 過世姐~
廢事同人嘈ma~
坐MTR 吧=.=

2009-5-7 07:16 PM 小熱血
條友真係無品XD"

2009-5-7 07:17 PM DOUPU
[quote]原帖由 [i]艾m忌廉[/i] 於 2009-5-7 07:10 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
唉~ 好彩我 MTR 過世姐~
廢事同人嘈ma~
坐MTR 吧=.= [/quote]

我一句都冇同佢嘈- -....當時架車太多人..

算佢執到:s2L904l:

2009-5-7 07:25 PM 艾m忌廉
[quote]原帖由 [i]DOUPU[/i] 於 2009-5-7 07:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

算佢執到:s2L904l: [/quote]

*一句都冇同佢嘈 ,  算佢執到*

莫非你是暴力の人 :s1x77Wz:

2009-5-7 07:52 PM DOUPU
[quote]原帖由 [i]艾m忌廉[/i] 於 2009-5-7 07:25 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

*一句都冇同佢嘈 ,  算佢執到*

莫非你是暴力の人 :s1x77Wz: [/quote]

咩呀~你諗左去邊呀??

一句都冇同佢嘈 ,  算佢執到 你點聯想到 我想打佢呢- -:s9E43yV:

如果我打佢,就會變左我唔岩
如果我打佢,就顯得自己冇用
如果我打佢,我E加仲唔係差管
當時架車甘多人,如果我仲想打佢,我真極天真極傻

2009-5-7 08:34 PM //-天哥-\\
條友係唔係人黎 禁衰

2009-5-9 06:04 PM 嘿嘿嘿嘿.
佢落先又點呀?
佢落先吾代表吾可以比人坐入面咖喎=_+

2009-5-10 01:52 AM -男人.
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2009-5-11 11:48 AM DOUPU
[quote]原帖由 [i]嘿嘿嘿嘿.[/i] 於 2009-5-9 06:04 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
佢落先又點呀?
佢落先吾代表吾可以比人坐入面咖喎=_+ [/quote]

有入面佢唔坐坐出面做乜- -
坐了出面又唔拎轉身讓比人坐入面...成架車得返果個位
甘即霸住個位唔比坐啦
司機叫左佢幾次先肯讓比人坐

2009-5-11 05:21 PM 嘿嘿嘿嘿.
[quote]原帖由 [i]DOUPU[/i] 於 2009-5-11 11:48 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

有入面佢唔坐坐出面做乜- -
坐了出面又唔拎轉身讓比人坐入面...成架車得返果個位
甘即霸住個位唔比坐啦
司機叫左佢幾次先肯讓比人坐 [/quote]
或者人地鐘意坐出面呢
但佢吾比人坐入面就吾岩囉

2009-5-11 08:37 PM DOUPU
[quote]原帖由 [i]嘿嘿嘿嘿.[/i] 於 2009-5-11 05:21 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

或者人地鐘意坐出面呢
但佢吾比人坐入面就吾岩囉 [/quote]

我知
人地鐘意坐where係人地自由
但佢吾比人坐入面就當然係吾岩la

2009-5-11 09:16 PM 落淚乂
你應該問下佢下期六合彩幾多號ma..3<

2009-5-13 05:45 PM jwujwu
踩佢隻腳再嗌sorry.
佢嘈你你話番佢吾借借比你:em24:

2009-5-23 03:34 PM dvgs_GOOD
講起小巴我就把幾火>< 個次我搭小巴 要比$3.8 我唔夠錢 就問fd借左3.5 個個司機就勁火咁話[喂!!個個 你比左幾多錢落去?]     我勁誠實咁話[$3.5 我唔夠錢呀 唔好意思]佢勁cheap咁要我落車 大佬 個度勁遠呀 點番去呀 行都行死人啦  好彩有個好好心既人幫我比左$0.3 個司機就話[如果尼個世界多d你咁既人 我地就唔洗做啦] 個司機正食屎狗:s2X61Xz: :sqK89Ly:

2009-5-26 09:18 PM 'KAN文]]
[quote]原帖由 [i]DOUPU[/i] 於 2009-5-7 07:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

算佢執到:s2L904l: [/quote]
做小巴少女罵佢啦xD

2009-5-26 09:21 PM -癲小珊._.`
條友冇野做搵事攪-.-

2009-6-3 09:55 PM heyman:)
好笑.條友好似傻傻地xd

2009-6-5 04:57 PM 金女
白痴架條友?!

頁: [1]