I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 有關在發洩區內吹水事宜

2009-5-9 05:25 PM
有關在發洩區內吹水事宜

[color=Black]監於近日有會員無視版規 在帖子內不停吹水
所以本人需刻意強調一下:
[b]本版版規第一條已經清楚列明不可呃POST及吹水,
如犯此條版規即扣 5-8積分[/b]

如各位會員想吹水的話, 煩請去吹水區吹.[/color]

2009-5-9 05:27 PM //-天哥-\\
禁不如你係壇唔好出聲 lor=] 好多野都係吹嫁啦

hey guys 規矩係死的=[
比番d自由 ok ?

[[i] 本帖最後由 //-天哥-\\ 於 2009-5-9 05:29 PM 編輯 [/i]]

2009-5-9 05:30 PM
回復 #2 //-天哥-\\ 的帖子

我只係依足版規做
如果你有任何唔滿意哩個版既版規又或者係唔滿意我,
我歡迎你去 [u]論壇意見,投訴及回報區[/u] 到投訴或者PM壇主

我冇話過唔比自由你喎, 我宜家係叫你去吹水區吹姐

2009-5-9 08:15 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]//-天哥-\\[/i] 於 2009-5-9 05:27 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
禁不如你係壇唔好出聲 lor=] 好多野都係吹嫁啦

hey guys 規矩係死的=[
比番d自由 ok ? [/quote]
[size=4][color=Red][b]請貴會員注意言行[/b][/color]

"規矩係死"e句係岩既....

但係適當既規矩,才令論壇有秩序....

如果貴會員想吹水....煩請到吹水區吧[/size]

頁: [1]