I-See 論壇 » 頭像評評站 » \/(♥ 0 ♥)\/~

2009-5-21 07:20 PM TWING
\/(♥ 0 ♥)\/~

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2009-5-21 07:25 PM RAIKE
ICON 除左第1個我都係覺個TT怪怪地之外其他都好好
BAN 我鐘意1-1多D 其實幾好但可能底灰DD仲好
其餘兩個都很好

2009-5-21 08:50 PM ttsee
1-3 1-4個底怪怪地 應該係字問題
不過我鍾意粉紅色 XD
1-1 1-2 veli骨 好鍾意!!!!!!!!!!!!

2-1最好 2-123黎講 感覺2同3太花
2-5 is my favourite among all!!!!!!!!!!!!>VVVVVVVVV<

ban1好過ban2 ban2字麻麻 1個feel好正
ban3都係字唔太match 同埋影怪怪地 其他非常好 *v*

ban5好過ban4 ban4感覺好似唔小心加左字唔記得del返咁 @o@
一係無字 一係ban5咁樣就perfect :)

thanks for the SAs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >V<

2009-5-21 10:08 PM vincyyy
icons1bg色唔係幾mh圖,
其它都好好啊

ban1-2好D,好有feel
3,4,5嘅ds都好正,
特別係4,5..個人覺得有字嘅好d:)

2009-5-22 09:07 PM TSZYAN-
ICON係1-1有點怪
其他都很好
1-3,2-4我好中意!XD
SA BAN1我比較喜歡第2個
如果飽和度[?!]低DD就更加好
SA BAN2 DES很好
但字有D唔MATCH
UCHI BAN第2個好D
FEEL很好
SUP :)

2009-5-23 05:48 PM qui.
Icon 最後一個好簡單但我好喜歡 哈
其他好似有點怪怪 Banner Sa 好似有種好膠既感覺
唔係腦殘 係外貌 Support :o)

2009-5-25 08:31 PM WATERRR
icon 1-1個底唔多襯圖,其他都唔錯
阿sa果堆icon好正T-T
BAN1 睇落去好似1好睇D
BAN2 唔錯
最尾既正爆呀,SUPPORT

頁: [1]
查看完整版本: \/(♥ 0 ♥)\/~