I-See 論壇 » 會員自貼區 » 考試前的最後一p0, 順手再抓朋友><!

2009-5-31 05:22 PM 杯子
考試前的最後一p0, 順手再抓朋友><!

[size=4][color=royalblue]成功cut短左頭髮[/color][/size]
[size=6][color=darkred][u][b]擺脫貞子行列[/b][/u][/color][/size]
於是.....
就再po一次相
[color=pink][u][b]當係剪髮後, 考試前的最後一次-3-"[/b][/u][/color]
百分百係本人
唔信你地大可以search返我以前d po
不過如果因為太樣衰而O爆左你把嘴就[color=red][u][b]NOT MY BUSINESS[/b][/u][/color]啦=]

P.S.唔好奇怪我點解會拿住個電話- -
[size=4][color=seagreen][u][b]OK?[/b][/u][/color][/size]

[[i] 本帖最後由 杯子 於 2009-5-31 11:17 PM 編輯 [/i]]

2009-5-31 05:32 PM 細炮炮:)
點解我仲係覺得你d頭髮好長既xd?

2009-5-31 05:33 PM 小熱血
努力溫豬呀XD

2009-5-31 05:35 PM 'KAN文]]
考試加油牙-v-
貞子行列係點咖?-__-

2009-5-31 05:49 PM 杯子
[quote]原帖由 [i]小炮炮:D[/i] 於 2009-5-31 17:32 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
點解我仲係覺得你d頭髮好長既xd? [/quote]
以前仲長-___-
而家已經剪左起碼三至四吋-0-

2009-5-31 05:50 PM 杯子
[quote]原帖由 [i]'KAN文]][/i] 於 2009-5-31 17:35 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
考試加油牙-v-
貞子行列係點咖?-__- [/quote]
頭髮長度及腰就係貞子啦0-0

2009-5-31 05:51 PM 杯子
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2009-5-31 17:33 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
努力溫豬呀XD [/quote]
一定一定><

2009-5-31 09:01 PM kyko
我都冇O爆咀 its none of my business too,isn't it?

2009-5-31 09:12 PM 杯子
[quote]原帖由 [i]801[/i] 於 2009-5-31 21:01 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我都冇O爆咀 its none of my business too,isn't it? [/quote]
多謝你冇o爆嘴- -"
of course it's none of your business......neither you nor me....

2009-6-2 05:41 AM Ting_婷
仲係好長lol
我都係咁上下. 阿媽要我cut:em35:

2009-6-2 04:21 PM 'KAN文]]
[quote]原帖由 [i]杯子[/i] 於 2009-5-31 05:50 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

頭髮長度及腰就係貞子啦0-0 [/quote]
原來係咁-_-"
你唔洗再係電視機爬出黎xP:s5R13yt:

2009-6-2 05:02 PM 杯子
[quote]原帖由 [i]'KAN文]][/i] 於 09/6/2 16:21 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

原來係咁-_-"
你唔洗再係電視機爬出黎xP:s5R13yt: [/quote]
囧......
作為新一代的貞子,
係唔會以電視機作為出尼人間的工具:sYq71zJ:
相反,
宜家的貞子係會隨處出沒!!:suA28YH:

2009-6-2 05:12 PM 'KAN文]]
[quote]原帖由 [i]杯子[/i] 於 2009-6-2 05:02 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

囧......
作為新一代的貞子,
係唔會以電視機作為出尼人間的工具:sYq71zJ:
相反,
宜家的貞子係會隨處出沒!!:suA28YH: [/quote]
咁重洗唔洗睇錄影帶xD

2009-6-2 10:46 PM 杯子
[quote]原帖由 [i]'KAN文]][/i] 於 09/6/2 17:12 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

咁重洗唔洗睇錄影帶xD [/quote]
唔駛啦~~:sXW35E5:
分分鐘你宜家睇睇下論壇你身邊都坐左個貞子,
唔洗睇錄影帶咁辛苦先搵到貞子架啦:sZ852yq:

頁: [1]