I-See 論壇 » 你賣我買* » 超多yes 卡牙 1元一張 , 再令果d都係2元一張牙 ,

2009-7-9 05:12 PM abababc159
超多yes 卡牙 1元一張 , 再令果d都係2元一張牙 ,

[size=3][color=darkorchid]買家須知
只限面交`不設郵寄
買家請有禮貌`否則我都唔會對你禮貌得去邊
1手交1手:) 貨物出門 恕不退換
可小議 但不要太過分★
買家請不要甩底:) 你知有咩後果架啦;>
-`全部都無著過 有膠袋`100%new!
-`睇岩既留cm/pm/msn我!
-`顏色跟圖一樣!
msn:abababc159@ymail.com
貨物會不斷更新!
可以係黃大仙or樂富mtr面交
其他mtr要+$$的[/color][/size]

[size=5][color=red][b]以下既卡都係1元一張  快d簡張自己中意架啦  = ]'[/b][/color][/size]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[size=5][color=red][b]以下既卡就係2元一張   快d簡下啦  卡卡  一定有張岩的/b][/color][/size]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結金簽牙

請切換完整版來瀏覽圖片和連結閃卡牙

請切換完整版來瀏覽圖片和連結金簽牙

種想要多d一元一張既卡同 二元既卡  都可以再入去

請切換完整版來瀏覽圖片和連結到睇架  種有好多的

請切換完整版來瀏覽圖片和連結正面睇下啦
請切換完整版來瀏覽圖片和連結入面係咁的
阿sa書仔一本   全新的   5元  

[color=magenta][size=4]入去個網到睇la,,,,
種有超多....乜都有,,,,你想要乜都有...
種要係新既,,,,怏d入黎睇下先講
好多新野賣架...唔信你就要睇下LE
呢個BLOG有齊我既賣哈架

快D睇下LA,,岩既可以慢慢傾架[/size][/color]

[[i] 本帖最後由 abababc159 於 2009-7-9 05:13 PM 編輯 [/i]]

2009-7-9 05:22 PM homewai123
請問有冇台灣哥手咖?

2009-7-9 05:56 PM WeNDy
有冇kary!?

2009-7-9 09:14 PM abababc159
回復 #2 homewai123 的帖子

有牙   你有冇入去睇下呀???

2009-7-9 09:15 PM abababc159
回復 #3 WeNDy 的帖子

好似未有牙  遲d有  有冇其他野岩呀??

頁: [1]