2009-7-13 02:54 AM 國王大人
[已解答]

[font=黑體][b][size=4]我有兩個ac. 新個個id係 445782  -小壞;)

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

係型男索女區開左個po 之後版主話我格式唔岩

要改. 唔好放投票區. 我有pm佢問佢點樣可以改返?

但版主無回覆我應該點做 之後我有自己嘗試 我將個po既投票關閉左

但到最後佢都扣左我分. 無答我點樣收返個投票區.

因為咁樣 我想要一個滿意既答案 (!)

我有嘗試問版主點修改 無理我而佢又扣我分 我覺得唔公平.[/size][/b][/font]

2009-7-13 11:21 AM 蘋果蘋
你搵個高層人士..直接張你個po搬過去-.-就唔洗煩..
如果你有呢d咁既情況..姐係版主有可能有疏忽..如果你想追究或者得到d咩意見
建議你搵高層投訴...
上述資料純粹個人意見-,-

2009-7-13 04:56 PM 國王大人
[color=Red][size=4][b]重要既係. 另外個個ac因為比版主扣分

到最後變左做乞丐 po唔到野 pm唔到任何人

我只好搵返舊個個ac po呢件事出黎

唔該 請重視 (!)[/b][/size][/color]

[[i] 本帖最後由 國王大人 於 2009-7-13 04:57 PM 編輯 [/i]]

2009-7-13 11:50 PM
基於你另外一個AC只係得2積分 ,
所以我撤銷左該位版主既評分 ,
然後扣返你2積分同埋將你個POST移左去投票區 .
姐係你宜家得0積分 ,不過你宜家已經變返可以發言 :)

頁: [1]
查看完整版本: [已解答]