I-See 論壇 » 新人介紹區 » 傻翰報到!!!

2009-8-30 03:35 PM siu翰
傻翰報到!!!

==========================
姓名:: (想我們如何稱呼你?) 傻翰
生日日期:: 自己問我 la...哈哈
星座:: 處男
Xanga / blog:: (如不想填的可不填寫)
MSN / ICQ / QQ:: [email]jason_fung1992@hotmail.com[/email]
居住地方:: (填寫區域 / 地區也可) 屯門
興趣:: 打波...出街....玩...食
==========================

任何人到可以 add 我 ar ^^
任 add ^^ 等你地 add 我...
msn 一早開到夜晚 ar ^^

2009-8-30 03:38 PM 寶寶:)
點解一定要有個傻呀:em03:

2009-8-30 03:39 PM siu翰
哈...因為我傻 ar lor

2009-8-30 03:43 PM 小烈b
路過的~halo~你好你好丫~

2009-8-30 03:44 PM 寶寶:)
[quote]原帖由 [i]siu翰[/i] 於 2009-8-30 03:39 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
哈...因為我傻 ar lor [/quote]
我唔覺喎哈哈

2009-8-30 04:13 PM siu翰
你冇知覺嘅...哈哈

2009-8-30 04:38 PM 杯子
註冊左551日都係新人= =?

2009-8-31 10:06 AM 小★`嘉╮
哈 -.-
e排太多太 新 既人 -v-''
很特別的星座 =.=

2009-8-31 10:23 AM 小烈b
回復 #8 小★`嘉╮ 的帖子

多d人5好咩?~有得吹水~有得識朋友~隨便提高i-see人氣~1舉3得添~:sWh98W1:

頁: [1]
查看完整版本: 傻翰報到!!!