I-See 論壇 » 網上日記區 » 唉!!-_______-||||

2009-8-31 02:27 PM 杯子
唉!!-_______-||||

[size=4]「學海無涯」....  -_____-|||[/size]
[size=4]日復日、日復日...[/size]

[size=4]成個暑假連停課足足有[b][size=5][color=darkred]62[/color][/size][/b]日[/size]
[size=4]頭[size=5][color=darkred][b]14[/b][/color][/size]日因為停課冇功課做侷住虛渡左 (其實都唔算虛渡只係我用左呢D時間尼做第二D小手工姐)[/size]
[size=4]之後閞始返左[b][size=5][color=#8b0000]28[/color][/size][/b]日學[/size]
[size=4]然後又有[b][size=5][color=#8b0000]4[/color][/size][/b]日去左補習[/size]
[size=4]再有[b][size=5][color=#8b0000]7[/color][/size][/b]日因為要去買料、返SCOUT、處理家頭細務而冇做功課[/size]
[size=4]得返[b][size=5][color=#8b0000]9[/color][/size][/b]日假...[/size]
[size=4]但係我仲有一大份ART未做呀!!!![/size]
[size=4][/size]
[size=4]於是又去搵資料、畫圖、買料、連埋之前等老師審批的時間[/size]
[size=4]今日終於可以開工喇~~~ (感動ING)[/size]
[size=4]於是今朝一起身就開始整... (啊...)[/size]
[size=4]雖然係功課[/size]
[size=4]但係呢舊野都算係我半間Dream Cafe[/size]
[size=4]所以整的時候都幾期待~[/size] [size=4](仲未完成呀...)[/size]
[size=4]亂到不得了的「工作檯」:em02: [/size]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[size=4]我細佬幫我扶一扶, 俾我睇下大概個樣    (角落頭位果一忽仲「裝修」緊...:em16: )[/size]

[size=4]長命功夫長命做...[/size]
[size=4]D功課煩到...[/size]
[size=4](P.S.我仲有五篇閱讀報告30/9要交啊:em01: )[/size]
[size=4]後補小檯子一張~~[/size]

[size=4]呀老師!!![/size]
[size=4]你捨得返HK未呀?????[/size]
[size=4]成班人等你點頭開工呀!!![/size]
[size=4]我份POSTER你想點呀??!!![/size]
[size=4]真TMD唔耐煩呀!!!![/size]
[size=4]姑奶奶我唔係咁有耐性架咋!!![/size]

[[i] 本帖最後由 杯子 於 2009-8-31 10:48 PM 編輯 [/i]]

2009-8-31 03:52 PM 兔咩子
你整咩:em02:

2009-8-31 04:00 PM 杯子
室內設計模型:em02:
唉...不過我呢d三腳貓功夫...:em16:

2009-8-31 04:08 PM kakayiyi
張台好得意-33-,

2009-8-31 05:42 PM 杯子
旦係我宜家冇哂鐵線喇:sr378pv:
唉...

2009-8-31 06:22 PM 兔咩子
[quote]原帖由 [i]杯子[/i] 於 2009-8-31 04:00 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
室內設計模型:em02:
唉...不過我呢d三腳貓功夫...:em16: [/quote]
好好玩:em02:
我都想:em27:

2009-8-31 06:26 PM 杯子
[quote]原帖由 [i]★弟弟過來:$[/i] 於 09/8/31 18:22 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

好好玩:em02:
我都想:em27: [/quote]
到你真係整果時就唔會覺得好好玩喇
淨係材料都買到窮:em16:

2009-8-31 10:38 PM 杯子
有冇人哇????
我想問大家一D好...無聊的問題- -

就係...
我要整D掛畫,但係我自己畫好定...搵圖PRINT好  (<---懶人)

2009-9-13 01:40 PM 山卡啦baby`3`
[quote]原帖由 [i]杯子[/i] 於 2009-8-31 10:38 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
有冇人哇????
我想問大家一D好...無聊的問題- -

就係...
我要整D掛畫,但係我自己畫好定...搵圖PRINT好  ( [/quote]

梗系搵圖print咧!!a_a

頁: [1]
查看完整版本: 唉!!-_______-||||