I-See 論壇 » 新人介紹區 » 這是壞人一個 -________________-v

2009-9-4 12:17 AM 孤魂野仔
這是壞人一個 -________________-v

我的歌
野の株式會社
( 唔係我唱 -________________-v )

[wmv]http://www.xanga.com/media/xangaaudioembedplayer.swf?c=2&i=3624099&m=bc859[/wmv]
呢個世界上 有堅野 有流野 有精野
喎野 喳野 重有大鑊野
有衰野 有好野 有筍野
貴野 賤野 最就忌就賴野
醒胃野 林沈野 正斗野
靚野 杰野 最爽就撈粗野
確系認真唔少野

請切換完整版來瀏覽圖片和連結
名'; 野仔
年齡'; over 3 & under 80 {今日天氣幾好}
手機'; 51xx51xx {淫仔台 =v="}
地區'; 很多王老五的一個山{又名"鑽石山"}
強項'; 比女呃 =w="
性格'; 瘋,癲,狂,喪,野 ; 剛,柔,爆,激,火 {亦正亦邪的一個壞好人 =v=}
msn'; [email]mr.wild@live.hk[/email] {加我時記得話我知你邊位 & 加我DoN't問我hOw歲,會VeRy煩的!}
qooza';wildwild {fd lock}
xanga'; 不公開

口頭蟬;
今日天氣幾好 {多數係人問我幾多歲時會講呢句}
今日空氣幾好 {多數係人話我又講上面果句而講呢句)

我的格言金句;
我無聊 + 我愛講笑 = 我好爛gag
會口花花撩女仔,卻不會無啦啦追女仔
愛自由自在時,做自然自我事
GeT t0 NaTuRaL HiGh
我不是好人,也不算壞人,我是一個壞好人
你斯文我斯文,你淫時我亦淫
女仔脾氣尚可以就,男仔脾氣絕唔會受
沒有好唱的嗓子,只有唱好的誠意
你對我好,我會對你好好,你對我衰,我會對你更衰
你睇我唔起,你踩我唔死,我有我做我自己
對人對事,見人見智
唔玩低b野又如何叫青春過
唔知因咩而開心,只知無咩唔開心
心情natural high,感情always dry
若要令我心傷,別要敲我心窗
曾經從快樂中嘗過痛苦,學會從痛苦中追尋快樂
或許有一百個理由不開心.但是只要有一個開心的理由,就要好好地開心
越是低調的愛情,越是沒有安全感
得不到什麼東西,就是想要的東西
若你跟我一起感到幸福,那就是你給我的幸福

[[i] 本帖最後由 孤魂野仔 於 2009-9-4 12:23 AM 編輯 [/i]]

2009-9-4 02:10 PM 小★`嘉╮
成大篇野唔想睇 -.-
問你how歲?! -口- 係米用錯字呢 -v-''

2009-9-4 03:59 PM kakayiyi
嘩-__- ,
超多字v___v`

2009-9-8 09:45 PM 小嘉x]
真的是很長的一篇

2009-9-8 09:48 PM 山卡啦baby`3`
好大篇咧朋友!a_a
但我睇曬咧哈哈
105日先尼介紹自己的野仔-v-
歡迎你XD

2009-9-9 09:49 PM -;小丸子`
-.-見過見過`
係戈個唔知做咩事好似係昆人既心理測驗到見過下`

2009-9-12 07:11 PM 孤魂野仔
[quote]原帖由 [i]°×婉兒[/i] 於 2009-9-9 21:49 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
-.-見過見過`
係戈個唔知做咩事好似係昆人既心理測驗到見過下` [/quote]
係呀,因為我係第二D壇PO過,估唔到咁多人拎左黎用 哈
幫我賣哂廣告 XDD

[quote]原帖由 [i]樣衰怪1號ovo[/i] 於 2009-9-8 21:48 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
好大篇咧朋友!a_a
但我睇曬咧哈哈
105日先尼介紹自己的野仔-v-
歡迎你XD [/quote]
你唔講我都唔知我入左黎咁耐呢 :P
謝你歡迎呀 HEHE

[quote]原帖由 [i]kakayiyi[/i] 於 2009-9-4 15:59 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
嘩-__- ,
超多字v___v` [/quote]
代表我好有誠意地                        copy番自己d野 XDD

[quote]原帖由 [i]小嘉x][/i] 於 2009-9-8 21:45 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
真的是很長的一篇 [/quote]
因為我比較長氣 :p

[quote]原帖由 [i]小★`嘉╮[/i] 於 2009-9-4 14:10 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
成大篇野唔想睇 -.-
問你how歲?! -口- 係米用錯字呢 -v-'' [/quote]
明就得呢 hehe

頁: [1]