I-See 論壇 » 會員自貼區 » 2月18考車牌 - i'm so dead :'(

2009-10-20 05:50 AM Ting_婷
2月18考車牌 - i'm so dead :'(

[b][color=DarkOrange][size=6]2月18考車牌[/size][/color][/b]
:em141: :em141: :em141: :em141: :em141: :em141: :em141: :em141: :em141:
死得:syh71LS: 仲要個日係我生日:em35:
一17歲就去考:skD771R:
---------------------------------------------

我有野問:em37:
我依家畫畫係畫水果, 但係要有亞洲的設計.
or似似地都得ga啦:em03:

我本身有個idea, 就係個background好似matrix咁- 不過係中文字:em26:
我有fd話relate唔到去d水果到. 因為d字係中文, 唔理個message係唔係about d 水果,
美國人都係睇唔明:em03:
unless佢地識中文啦lol

水果係菠蘿:em02: 仲有d pepper on the side.

搞到我依家唔知點~_~同埋如果真係用個idea, 又係咩message:em31:

[size=5][b]菠蘿同中國有咩關係[/b][/size][size=5]?[/size] :em03:[b] LOL[/b]
plz help:em46:

[i]update: [/i]依家想畫龍圍住d水果:sPl56iR:  LOL

依個月都好busy:em35:
用左兩星期番學時間岩岩完成的: (我覺得同亞洲冇關-w-但係老師話有就得啦:em03:)
del.

日日做到兩點:em35:skin好差:em01:  
好耐冇開sell post:em03:
得閒開下:em28: 因為相大:em03:
**** 付費信息,已經隱藏 *****
HALLOWEEN快到:em03: 今年唔知做咩好~_~睇下有冇fd約啦:em17:

我間房:sO622E6:  
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
夜曲 - 周杰倫

一群嗜血的螞蟻 被腐肉所吸引 我面無表情 看孤獨的風景
失去你 愛恨開始分明 失去你 還有什麼事好關心
當鴿子不再像征和平 我終於被提醒 廣場上餵食的是禿鷹
我用漂亮的押韻 形容被掠奪一空的愛情

啊 烏雲開始遮蔽 夜色不乾淨 公園裡 葬禮的回音
在漫天飛行 送你的 白色玫瑰 在純黑的環境凋零
在樹枝上詭異的很安靜 靜靜聽 我黑色的大衣 想溫暖你
日漸冰冷的回憶 走過的走過的生命
啊 巧P瀰漫霧氣 我在空曠的墓地 老去後還愛你

為你彈奏蕭邦的夜曲 紀念我死去的愛情
跟夜風一樣的聲音 心碎的很好聽
手在鍵盤敲很 我給的思念很小心 你埋葬的地方叫幽冥

為你彈奏蕭邦的夜曲 紀念我死去的愛情
而我為你隱姓埋名 在月光下彈琴
對你心跳的感應 還是如此溫熱親近 懷念你那鮮紅的唇印

那些斷翅的蜻蜓 散落在這森林 而我的眼睛 沒有絲毫同情
失去你 略聹V濁不清 失去你 我連笑容都有陰影
風在長滿青苔的屋頂 嘲笑我的傷心 像一口沒有水的洶
我用淒美的字型 描繪後悔莫及的那愛情

[[i] 本帖最後由 Ting_婷 於 2010-8-7 11:40 PM 編輯 [/i]]

2009-10-20 09:37 AM roy1990
令女呀

2009-10-20 10:08 AM Ting_婷
[quote]原帖由 [i]roy1990[/i] 於 2009-10-20 09:37 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
令女呀 [/quote]
令你個頭啊:em03:
有冇睇我打d野:em03:

2009-10-20 10:30 AM xd`bibe-_-
我超想依間款既房-v-
我用我間屋同你交換呃xd

2009-10-20 11:12 AM Ting_婷
[quote]原帖由 [i]xd`bibe-_-[/i] 於 2009-10-20 10:30 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我超想依間款既房-v-
我用我間屋同你交換呃xd [/quote]
間房d野(e.g.床,枱,櫃etc)都係我chose:em02:
冇記錯好似都係IKEA買:em03:
你間房咩樣xdd?

2009-10-20 11:14 AM xd`bibe-_-
[quote]原帖由 [i]Ting_婷[/i] 於 2009-10-20 11:12 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

間房d野(e.g.床,枱,櫃etc)都係我chose:em02:
冇記錯好似都係IKEA買:em03:
你間房咩樣xdd? [/quote]
我沒房嫁xd

2009-10-20 11:30 AM roy1990
你好令女呀

2009-10-20 12:44 PM 自戀美女
HIHI:em37:

2009-10-20 12:52 PM Ting_婷
[quote]原帖由 [i]xd`bibe-_-[/i] 於 2009-10-20 11:14 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我沒房嫁xd [/quote]
咁你間屋咩樣:em03:

2009-10-20 12:54 PM Ting_婷
[quote]原帖由 [i]自戀美女[/i] 於 2009-10-20 12:44 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
HIHI:em37: [/quote]
美女:em02:
小美:em03:

2009-10-20 12:57 PM Ting_婷
[quote]原帖由 [i]roy1990[/i] 於 2009-10-20 11:30 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你好令女呀 [/quote]
假相:em16:

2009-10-20 01:30 PM 自戀美女
[quote]原帖由 [i]Ting_婷[/i] 於 2009-10-20 12:54 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

美女:em02:
小美:em03: [/quote]
@v@?
你記得我!?

2009-10-20 02:29 PM la柑
婷婷~妳用水墨畫0既風格畫下個波蘿lo~:s1x77Wz:

2009-10-20 02:45 PM um....
你間房真系企理:em03:

2009-10-20 02:45 PM roy1990
我想做你男友呀

2009-10-20 04:39 PM Heyo.
原來你間房咁令(執完之後既成果?:em28:
btw,要中國色彩加啲炮竹同埋好紅咪好有中國feel囉:em26:

2009-10-21 04:00 AM Ting_婷
[quote]原帖由 [i]自戀美女[/i] 於 2009-10-20 01:30 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

@v@?
你記得我!? [/quote]
你開post我都有去啦:em03:
點會唔記得:em28:

2009-10-21 04:01 AM Ting_婷
[quote]原帖由 [i]la柑[/i] 於 2009-10-20 02:29 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
婷婷~妳用水墨畫0既風格畫下個波蘿lo~:s1x77Wz: [/quote]
唔識水墨畫:em03:

2009-10-21 04:03 AM Ting_婷
[quote]原帖由 [i]um....[/i] 於 2009-10-20 02:45 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你間房真系企理:em03: [/quote]
好明顯執左先影:em03:

2009-10-21 04:06 AM kasjai
i kw u kw me to date u ;$

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9