I-See 論壇 » 論壇公告區 » i-see 5周年..新開始

2009-11-9 10:01 PM 小熱血
i-see 5周年..新開始

[size=4]其實艾斯係10月2日生日嫁xdd
但係每年我都係遲左開po= =哈哈”

估5到isee終於到5周年@@”
e段時間真係好多謝各位管理層幫我手呢...
[color=Black][b]特別多謝  呀婉:], 蘋果蘋, 牙帽'', SAIW!NG`XD, 狂野巨火雞, LxiyxChan. (排名不分先後)[/b][/color]
都幫過我管理艾斯, 搞活動....etc"^^真係多謝哂

[color=Blue][b]i-see 5周年係一個新開始︿︿”
所以本站已在數天前...
已恢復大部分 2/10/09 之前被取消會籍的會員會籍
希望他們在艾斯有一個新的開始@@"[/b][/color]

[size=5][color=Red][b]另外,本站大部分的壇慶活動已進行
希望各會員踴躍參興^^[/b][/color][/size]

2009年11月7日
小熱血上[/size]

2009-11-9 10:06 PM B琪:]
`生日大快樂:D:syl68Ba:

2009-11-9 10:07 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]B琪:][/i] 於 2009-11-9 10:06 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
`生日大快樂:D:syl68Ba: [/quote]

生日禮物呢xd

2009-11-9 10:59 PM
期待下一個5年 !!:em21:

2009-11-9 11:22 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]LamKaKuen[/i] 於 2009-11-9 10:59 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
期待下一個5年 !!:em21: [/quote]
THX"XDD

權哥幾時得閒黎幫我手XD

2009-11-9 11:27 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2009-11-9 10:01 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
i-see 5周年係一個新開始︿︿”
所以本站已在數天前...
已大部分恢復 2/10/09 之前被取消會籍的會員會籍
希望他們在艾斯有一個新的開@@"
[/quote]

-口-...「希望他們在艾斯有一個新的開『始』@@"」
漏左個始字ah大佬- -+下次check次先開p0...`:em34:

2009-11-9 11:34 PM 牙帽''
排名不分先後. ..
但係我睇左. ...排名. ...no3. ..omg. ..

2009-11-9 11:35 PM 閃卡叔叔
新的開打小了個始字@@

2009-11-9 11:40 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]牙帽''[/i] 於 2009-11-9 11:34 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
排名不分先後. ..
但係我睇左. ...排名. ...no3. ..omg. .. [/quote]
咁多個壇主k實我最中意帽姐;)`
k次係血血,之後就係最後戈個0.0`

2009-11-9 11:41 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]°×婉兒[/i] 於 2009-11-9 11:27 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

-口-...「希望他們在艾斯有一個新的開『始』@@"」
漏左個始字ah大佬- -+下次check次先開p0...`:em34:
好出奇呀?XD

努力D喇XD

2009-11-9 11:42 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]牙帽''[/i] 於 2009-11-9 11:34 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
排名不分先後. ..
但係我睇左. ...排名. ...no3. ..omg. .. [/quote]
帽帽你真係呀XD

2009-11-9 11:46 PM 可愛女人
排名不分先後. ..
擺明係分架啦...講到明排名不分先後係掩飾架姐:sQK66XP:

2009-11-9 11:52 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]阿暴[/i] 於 2009-11-9 11:35 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
新的開打小了個始字@@ [/quote]
THX^^"...我下次會小心"XD

2009-11-9 11:55 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]可愛女人[/i] 於 2009-11-9 11:46 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

擺明係分架啦...講到明排名不分先後係掩飾架姐:sQK66XP: [/quote]
= =你個死野呀...哈哈

2009-11-10 12:00 AM 乂輝乂
估唔到我係i-see成長左5年:s9s83OI:

2009-11-10 12:06 AM 可愛女人
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2009-11-9 11:55 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

= =你個死野呀...哈哈 [/quote]
扮哂吾分咁..:sq437ZJ:

2009-11-10 01:17 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2009-11-9 11:41 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

@@漏字錯字成日嫁喇XD
好出奇呀?XD

努力D喇XD [/quote]
財爺派錢ah!!!:em15: :em16:

2009-11-18 12:55 PM 此稱號不存在
艾c 生日大大大快樂唷=vv=

頁: [1]