I-See 論壇 » 論壇公告區 » 版主停職通知

2010-2-4 10:15 PM 小熱血
版主停職通知

[color=Red][u][b]版主停職通知[/b][/u][/color]

[box=#CCFFCC]停職原因如下:
七天沒上線也沒請假

名單如下:
心理測驗區, 綜合圖片區    --  巴黎之冬
愛情小說區                     --  `yin;)
吹水區, 笑話區                --  `妍_YiN★♀
你賣我買*                     -- ★sumyu;D
娛樂圈大事                     -- 啊king
情侶合照區                     -- ★`SIUWING;]
短片分享區                     -- ting:^^:
發洩區                           -- s1u_chu[/box]

2010-2-4 10:36 PM -;小丸子`
k實..係唔係有小小嚴左..因為都唔係有好多野做..7日冇on就停0 0`

2010-2-4 10:43 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]-_糖霜小丸子;;[/i] 於 2010-2-4 10:36 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
k實..係唔係有小小嚴左..因為都唔係有好多野做..7日冇on就停0 0` [/quote]
其實係7日以上...’
5算嚴重..

2010-2-4 10:55 PM SoRA仔
等我頂佢地啦^^

我一個頂10個

2010-4-4 08:48 PM 成熟小學雞
我1个頂20个`
我日日上既不嬲;)

頁: [1]
查看完整版本: 版主停職通知