2010-2-8 09:45 AM KLKY
[已解答]

小弟在此壇想守 帖圖片時,發覺只能上傳,而不能copy.(ctrl + v 後沒反應,右鍵貼上亦然)
而且發帖和編輯帖子的版面是代碼版面?有所見即得模式嗎?

2010-2-8 06:18 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]KLKY[/i] 於 2010-2-8 09:45 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
小弟在此壇想守 帖圖片時,發覺只能上傳,而不能copy.(ctrl + v 後沒反應,右鍵貼上亦然)
而且發帖和編輯帖子的版面是代碼版面?有所見即得模式嗎? [/quote]

[attach]369709[/attach]

[attach]369705[/attach]

[attach]369706[/attach]

[attach]369707[/attach]

[attach]369708[/attach]

[size=7][color=red][b][u]想睇清楚d可以禁下張圖!!![/u][/b][/color][/size]
你話copy..有冇係所見即得模式睇過..?`
如果都唔得就copy多一次個原圖先paste落黎`
再唔得就save左個圖先上傳拉`

2010-2-8 09:13 PM KLKY
咁激動之前諗清楚先,我未至於低能到有模式睇都唔識轉

試問咁樣又點轉模式呢?睇黎閣下將我當左做d硬膠仔,可惜小弟都算有玩過下論壇,管理層都有做過下,唔會白痴到咁,請勿睇唔起人."敢"下張圖睇清楚d我都仲識既

[[i] 本帖最後由 KLKY 於 2010-2-8 09:16 PM 編輯 [/i]]

2010-2-8 10:44 PM KLKY
那怎麼辦呢?看來帖沉了是沒人理啦,只好重覆發帖了

2010-2-9 06:04 PM -;小丸子`
我冇睇唔起貴會員您,只不過想提醒一下貴會員您禁一禁圖可以放大睇清d`
絕對絕對絕絕對冇扁低貴會員您既意思....`
至於戈個問題,我諗貴會員您可以去同壇主講一講..`
因為一般黎講都會有得簡...或者會唔會係貴會員您電腦既問題?`

2010-2-9 10:06 PM KLKY
[quote]原帖由 [i]-_糖霜小丸子;;[/i] 於 2010-2-9 06:04 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我冇睇唔起貴會員您,只不過想提醒一下貴會員您禁一禁圖可以放大睇清d`
絕對絕對絕絕對冇扁低貴會員您既意思....`
至於戈個問題,我諗貴會員您可以去同壇主講一講..`
因為一般黎講都會有得簡...或者會唔會係貴 ... [/quote]
還以為在這裡發帖便等於跟所有管理層說了呢..也罷..有空sd個pm
電腦問題,絕對不會..清除cookies也試過了,但在別的論壇倒是沒問題,所以我不認為是電腦問題

2010-2-9 10:26 PM SoRA仔
[quote]原帖由 [i]KLKY[/i] 於 2010-2-9 10:06 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

還以為在這裡發帖便等於跟所有管理層說了呢..也罷..有空sd個pm
電腦問題,絕對不會..清除cookies也試過了,但在別的論壇倒是沒問題,所以我不認為是電腦問題 [/quote]
咁用Firefox囉

2010-2-9 11:14 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]KLKY[/i] 於 2010-2-9 10:06 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

電腦問題,絕對不會..清除cookies也試過了,但在別的論壇倒是沒問題,所以我不認為是電腦問題 [/quote]
小女子無德無才..幫唔到貴會員...`對唔住;(`

2010-2-9 11:15 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]SoRA仔[/i] 於 2010-2-9 10:26 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

咁用Firefox囉 [/quote]
試試is 0k既..`

2010-2-9 11:15 PM KLKY
[quote]原帖由 [i]SoRA仔[/i] 於 2010-2-9 10:26 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

咁用Firefox囉 [/quote]
唔好用既.如果係瀏覽器問題既話,我諗我同呢個論壇緣份已盡

2010-2-9 11:32 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]KLKY[/i] 於 2010-2-9 11:15 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

唔好用既.如果係瀏覽器問題既話,我諗我同呢個論壇緣份已盡 [/quote]
但係大多數會員都冇依個問題,,`
貴會員係離開前請3思..黎依到可以唔p0相都得架嘛..`

2010-2-9 11:37 PM KLKY
[quote]原帖由 [i]-_糖霜小丸子;;[/i] 於 2010-2-9 11:32 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

但係大多數會員都冇依個問題,,`
貴會員係離開前請3思..黎依到可以唔p0相都得架嘛..` [/quote]
這自然只是其中一項理由.不能發圖的話對日後再此論壇活動有一定程度的影響,
其他因素不便明言,恐怕我不能如預期中活躍了..我視情況而決定吧,有勞總版主了

2010-3-20 08:52 PM 19.
對不起=)
會員若想貼圖片  請copy網址  or 上傳

頁: [1]
查看完整版本: [已解答]