I-See 論壇 » 手機討論區 » 好黑人憎呀.v. 點解會甘嫁.v.

2010-2-10 09:31 PM BB
好黑人憎呀.v. 點解會甘嫁.v.

呢幾個月peoples都收多我$$.v.
我個plan系$59一個月(+左$8sms)
我1600分鐘一個月
我冇爆過分鐘
之前冇啦啦電話費交成百幾蚊
佢話我[color=Red]有$60幾蚊系同其他台既人sms ,所以收$[/color]
我絕對冇!!!
跟住..

下個月[color=Red]佢又收多我$20幾蚊,又系話我同其他台既人sms[/color]
今個月又系甘!!

甘點算t________t??

2010-2-10 10:11 PM -;小丸子`
你有冇試過打電話去佢個諮詢戈到ah?`
記住用屋企戈個打,廢事又比佢屈拉..`
如果唔夠膽自己打就叫papamami幫手拉`
{有d人好衰架,聽你把聲知你細個就比差態度}`

2010-2-10 10:17 PM 威風琳琳:D
我之前係3都係咁也a_a
有次成個月搵唔到個電話.
更加冇用拉. 竟然收多我20蚊\0/
即刻轉台.3.

2010-2-11 03:54 AM MK小順
點算? 小佢老(有)囉 冇第二d方法
其二   你係冇send信息定係
冇send比唔同台既人?

2010-2-13 12:38 AM BB
[quote]原帖由 [i]MK小順[/i] 於 2010-2-11 03:54 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
點算? 小佢老(有)囉 冇第二d方法
其二   你係冇send信息定係
冇send比唔同台既人? [/quote]

系冇send比唔同台既人/_\

2010-2-13 12:38 AM BB
[quote]原帖由 [i]-_糖霜小丸子;;[/i] 於 2010-2-10 10:11 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你有冇試過打電話去佢個諮詢戈到ah?`
記住用屋企戈個打,廢事又比佢屈拉..`
如果唔夠膽自己打就叫papamami幫手拉`
{有d人好衰架,聽你把聲知你細個就比差態度}` [/quote]

我諗住叫佢check單.佢要我比$30囉.v.

頁: [1]